Friday, January 14, 2011

Datin Wawa Nadwa !!

Mak haiiiiiih!
Takde besar lagi ke spec tuh Datin Wawa Nadwa??

Datin??
Oh tak agak-agak.
Ada hati juga yeah mau jadi Datin.
Ish tak penah pun terlintas nak jadi datin, cuma gaya je kut.
kui kui kui!!


Hujung minggu ni nak buat apa eyhh?



Adoii bosan nyerr hujung minggu ni sebab takde program pape. Mesti nanti kalau duduk rumah je ashik lapoo lapoo dan lapooo. Mula la selongkar dapur tu carik apa-apa untuk dimakan. Hehehehhe!! Rasanya 1 hari tuh 4, 5 kali gak la makan, menguyah sesajorrr. Dah taktau nak makan apa, pastu tidooo. Itu adalah salah satu sebab pipi ni kembang tak kempis2.. hiks! jangan la ikuttt..




Oh lupe!! malam ni mahu tengok wayang cerita Khurafat. Tiket dah beli ok, semalam gegeh lepas balik keje terus pi beli tiket. Jadiiii best atau tak bestt nanti ku komen yerrrr.. Tunguuuuu!!


Selamat Berhujung Minggu!!

3 comments:

Attoae said...

sana sini duk cakap khurafat best. warghh nk tngk wayang gak.
tp elaun x masuk ag.
huhuk. sadis betoi. ;(

Cik Wanie said...

clust ko Maria,
eh silap...
clust ko Wawa Nadwa...

dah ada pengganti Datin Maria nie,
hihihihi;)

Puan Capa said...

comelnya pipi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998