Friday, January 28, 2011

Cuti lamaaaaaa sgt!

Vah vah vahhhh!
Orang lain yang raya engkoo plak yg cuti lama yer.
keh keh keh!

Maka nya belog yang comey lotey juga akan bercuti. hihihii!
Tu pun tengok la kerajinan saya dirumah nak update ke tak. Rasanya rajin kut sebab kalau nak main game pun, tenet kat rumah masyallahhhh.. Punya la slow jadik baik update belog kan kan kan.


Cuti lama-lama ni bukan nak gi mana pun, takde plan pape hanya rehat di rumah. Titikk!! Konon nak bawak adik-adik gi PD. Hampeh! budjet tak adooo. Hahahahah! Jadi... kalau nak bawak adik-adik kuor pun, kira gi tempat tidak memerlukan wang dan minyak yang banyak, harus jimatttt! Paling dekat nak mandi manda pun, bukit belacan je la kut.. =P


Kalau tak bawak adik-adik jalan kang mereka berzikir kat telinga kakak dia ni ajak kuor. Boring lah, hape lah.. Cuba la ajak abah ke kan.. Mane beraniii. Hiks!


Semoga kalian merindui ku.. wekk! hehehe..



5 comments:

Puan Capa said...

ala2...comel lote dia

Hezesuze said...

clust picta ko wawa....huhu

selamat cuti raya cino mihahaha

Chekgu Azrine said...

new Yuna the making...hehehe

lea said...

selamat bercuti cik wawa

miss lolly a.k.a luvfareda said...

selamat bershutiiiiiiiiiiiiiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998