Thursday, January 6, 2011

Cinta Mati - 6ixth Sense

Ok pagi-pagi ni takmo bengang takmo marah, buat-buat cool je ok walaupon rekod kedatangan anda merah hari ini. Hi hi hi hii!! Ni gelak tak ikhlas sebenarnya.. adehh!

Tgk tak drama lestary HANI kat Tv3 ??
Best best!
Pengganti cerita ASMARA nih mengisahkan gadis bernama Hani menghidapi barah. Sah sah cerita sedey punyaa!

Lagu Cinta Mati dari 6ixth Sense menjadi lagu tema untuk drama HANI. Sejak dua menjak ni lagu-lagu 6ixth Sense menjadi pilihan untuk drama-drama kat tv3, perasan tak??

J0m layan lagu Cinta Mati ni plak yer...
Aii shuke sgt sgt lagu neh!
^_^



Ai minat kat korus.. Meh nyanyi sama-sama ok. Pedulikkan orang sebelah.. Muehehhehehhe!

Jangan penah tinggalkan diriku..
Jangan lepaskan aku..
Walauuuu setengah detik hidupkuuu..

lalallalallal!!

1 comment:

Puan Capa said...

layan jgk kadang2....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998