Tuesday, January 11, 2011

Bowling Suka Sukii

Tahun baru tempoh hari, biasa la aktiviti bersama keluarga adalah bermain bowling. Sebab apa bowling menjadi pilihan?? Tak badminton ke? Futsal ke? Tennis ke?? Renang ke??

Sebab utama adalah tidak memerlukan tenaga yang banyak dan juga tidak berpeluh. Heeee! Bowling juga buleh disertai semua peringkat umur dari budak kecil sehingga la pangkat atuk-atuk pun buleh. hohohoo!!

Sesi undi.. Kefelamfam kafabutfut! heeeeeeeeeeeeee!!
Orang kata lah, ni bukan aku yang kata erk. Muka makin berseri-seri. Sebab apa yeah?? jeng jeng jeng.. Malu la nak habaq kang hangpa semua.. Sebab?? hmm sebab??

Ai tengah cuba produk muka baru sebenarnya. Kulit ni rasa cerah dan berseri-seri je. Tapi harga?? masyaAllahh.. ketaq tangan nak bayaq. Tu baru amek pack trial je tuh.. Hik hik hiks!
Sementara mereka main kita harus bergambo ye. Taktau napa malam tu rasa hebat betuii. Strike sesajorr. Mungkin sebab ada pemberi semangat kutt.. hehehhehe!!
Oh patut la semamgat nak main.. ehem ehem ehem! sakit tekak plak.. hiks!
Look like macik macik pakai spec gaya gini. toing toingg!
Oii zoom sampai nampak parut jerawat ku.. oh bulann! muehehehhe!
Kakak Wawa & Adik Nyanyah!
Perlukan gaya gini ?? Dah macam joget zapin dah.. hiks!Mama & Abah. Abah kurang sihat malam itu tapi masih gegeh join juga. Rugii woo kalau tak join! =)Mereka bersama bakal menantu kesayangan.. Capik ni cbuk je kat situ. Hahhaa~!
Ingatkan bila dah strike sesajorrr tu buleh menang. Rupanya ada yang lebih hebat dari ku. Alohhhhh! =P
Gaya gedik terlampauuu.. Hoiyohhhh! pehlishhhh aarr.. ^_^

Banyak sgt gambo sebenarnya. Maleh nak tempek sini so kita tempek gambo tuan tanah saja sudahh.. Kekekekkeke!!

4 comments:

Puan Capa said...

fuiyo...ada pemberi semangat tu!hehehe

Wawa_Nadwa said...

Puan Capa :

hhahahha
tu lah akk ado??
=P

eqbalzack said...

wawa...thanks so much undi abg eq kat contest aku dan kacamata...terharu ni..hehe

the best think about you wawa, mana pergi bawak adik comel tu...bagus2...hehe

Wawa_Nadwa said...

eqbalzack :

oh sudah tentu.
wawa menyokong abg eq dari belakang.
he he he!

harus bawak sebagai peneman kita kan perempuan.
hiks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998