Thursday, December 23, 2010

Tak rugi import mereke.. hehe!

Oh harituh kan kat rumah ada buat makan-makan sikit untuk tetamu dari jauh. Jauh kew?? hihihi! Pastu sahabat-sahabat ku ini dengan rela hatinya mahu datang memeriahkan majlis. Takkan nak cakap jangannnnnnnnnnnnnnn datang plak kann.. hiks!
Sekurang-kurangnya kerja di dapur menjadi ringan dengan adanya mereka nih. Huiii rajinnn kooooooooooooooooooo kat dapur. Untung la sapa nak jadikan menantu neh. Dah la comey comey belaka, ringan tulang plak tuh. Manyakk untung.. Heheh!Dah lah dapur kat rumah tuh sekangkang kera je, sempittt ckit.. Nak masuk ramai-ramai memang tak muat ah! hahahhaa.. Kami 3 orang je dah berlaga-laga muntutt.. Hiks!
Padahal time ni goreng popia je kut. Riuh mulut tuh jangan cakap lerr.. Ish anak dara gedik kat dapur plak. Mama siap sound "Ish korang ni gelak cover sikit lahh.." Tu nasib baik mama sound je, kang kalau tangan gerak sekali mau kena cubit. Oh tak pasal lebam lengan ni haa.. hiks hiks!!
Sorry Cik Mery muka awak hanya separuh. Disebabkan ini blog ai jadi muka ai musti kena diutamakan.. Muehehehhe!!
Anak dara pinggitan! Muka berminyak-minyak duduk kat dapur.. ^_^
Cik Farziera. Cik Mariam. Cik Wawa. Cik Dyla.

Kalau korang nak buat kenduri jemput-jemput la mereka ni, rajin membantu.. Lagi lagi si Cik Mariam tuh, rajin membasuh pinggan, rajin gelak jugak. hihi! Single n available tuh, cepat cepat hanto borang.. Hohohoo!! holicks..

Cowi cik merry.. Gurau-gurau.. lallallalala!! ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998