Friday, December 3, 2010

Selamat Pengantin Baru Daniah & Suami

Selamat Pengantin Baru buat Daniah dan suami!!
Moga kekal dan bahagian hingga ke akhir hayat.. =)
Muke kemain happy lagik yer. Senyum nampak gigi sesajorr. Tangan tu aku sound, pengantin takleh buat jari gitu.. hahahhaha! Minggu lepas aku ke Tampin menghadiri kenduri kahwin teman sepejabat ku. Mula-mula tu ingat nak naik kereta, nasib last minute ada sediakan bas jadi s0nang. Semua naik bas je kan.. Jimat pon jimat.. hehhee!

Sampai-sampai je terus terjah pengantin dalam bilik.. =)
Gambar bersama yerrr.. Amek berkattt! heeeeeeeeeee..
Selalu kalau pergi kenduri aku suka tgk pelamin. Oh simple je, tak serabut dan sgt chantek!
Muka kekenyangan. Lauk pon sedap sebab tuh muka teserlah kepuasan.. Hehhehe! Sila abaikan pakcik yg disebelah itu.. hohoho!!
Pengantin lelaki lap peluh sendiri je. Hahha! Tunggu org lap kan kemain lambat lagik. =P
Sama cantik sama padan.. =)
Jejaka-jejaka yg tampan gagah berjalan ke bas.. Tampan ke?? wekk.. hahaha! Yang bujang belakang je yg depan tuh dah berpunya.. hohoho! Pengantin baru gak tuh.. =)
Posing terakhir dari belakang. Ish pergi kenduri ashik pakai baju sama je oh. Bila nak tempah dah macam byk sgt baju nyerr. Itu la baju gi kerja itu lah jugak baju gi kenduri.. Hahhahha! Kena beli kain lagik ni.. Huhu!!

Mimpi kena patuk ular la.. Sbb ape erkk?? jeng jeng jeng.. muehehhehe!

1 comment:

Lisa said...

hah! elok la tu mimpi kena patuk ular, org tua2 ckp ada yg nak masuk meminang tu heheh..
moga2 dipercepatkan erk.. tak sabar nak dgr gud news dari wawa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998