Tuesday, December 14, 2010

Murtabak Raja

Kalau dah namanya raja dah tentu saiz murtabak itu agak besar. Hihihi! Ni semua gara-gara Incik Nesloais yang selalu cerita murtabak raja, murtabak raja, murtabakkk raja. Alah! kenal pun melalui blog juga.. ^_^

Adehh! camne nak tak terliur kalau ashik cerita je kan, cerita kat YM je pon. hiks!.. dah tu dia kata nak balik kampung kt kelantan tu masa raya haji tempoh hari, kirimm kan je sekali murtabak raja yg dikata-katakan itu. Bukan kirim satu je tapi tiga.. hohoho!! Alang-alang dah order tu kan.. heee!!

Yang best nya no henpon ai lagi satu tu adik perempuan yang pakai so dia jadi orang perantaran antara aku dan incik nesloais..Best la sgt kan.. Adeh! kemain susah nk sms, nak tanya kat mane pon leceh. Sebab musabab kenapa no yg satu tu tak kasi, dah tentu no tu adalah PRIVATE! heee..

To nesloais : Maap yer kalau salah orang.. =)

Oh orang yang berbaju hijau itu adalah Nesloais. First time jumpa ni berdebar-debar gak.. Hohoho! Ok gambo ni aku paksa adik amek. Sbb?? nak tunjuk bukti.. Buleh gitu?? hehhehee..

Pastu satu gambo je dia amek, katanya terhalang tembok. Ish adik niii..

Tak borak lama pon. Amek-amek murtabak terus ke destinasi lain plak. Special nya adalah tuan yg beli itu tolong hanto ke ampang dan siap ajor camne nak masak. Yela nak ke klang tuh tidak la teman tau jalan nya, yang ku tau jalan KL je tu pon sesat kebarat gak. Heee! Maceh byk byk byk yer.. Sampai2 je destinasi yg dituju tuh terus bukak tgk murtabak kt dalam kotak. Dapat tgk je pun jadi lah kan.. ihihihihi! Tak sabo punya pasal, tak menyempat-nyempat.. =P
Dah rasa dah murtabak tuh. Mmg sedap!!!! tapi nak abeskan kemain jenuh, kata besar. Satu bijik tuh buleh makan satu famili. Gambo murtabak tuh tak amek plak, tak teringat plak sebab terus ngapppp masuk mulut. =P



2 comments:

nesloais said...

uiks.. ada jugak entri ni yer.. sungguh enak ye murtabak tu sampai lupa nak snap pic.. hehe..

razak yaakob said...

kat kl pun dah ada murtabak raja ni.. import dari kelantan. ada jual di Honey3, Tingkat 2, Bangunan Medan MARA, Kuala Lumpur. layari www.murtabakrajaon9.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998