Friday, December 3, 2010

Mereka adalah orang pertama..

Sejak aku pindah rumah baru nih, takde lagi kawan-kawan opish datang rumah yer. Kecuali la kakak kesayangan aku sorang ni, kak yanti. Yang lain tak penah!

Bukan takmo jemput, rumah aii ni kecik ajo. Segan la haih, sempit sempit kan.. =P

Kadang tuh kawan-kawan ni nak tunggu orang buat open house baru nak datang, kalau tak buat open house takmo datang plak. Takyah la tunggu open house nak datang kan, datang je lah. Cuba call bagitau nak datang takkan tak kasi kan kan kan.. Melainkan kalau ada hal tu lain la.. Hehhee!Raya haji yg lepas, mereka ni adalah kumpulan pertama yang telah datang ke rumah. Akhirnya ada gak budak opis datang, dengan satu sms bgtau, lauk pauk semua sedia dihidang utk mereka.. Hahhaha! tu sebenarnya belen belen lauk pagi so mereka tukang habiskan.. hiks!
Baie & Dyla.. =)
Lupe plak nama mereka ni. Hahhaha! Sebenarnya tak berapa kenal sgt pon, tak bape rapat, disebabkan kenal ngan baie, dengan dorng2 sekali datang. Heee!!
Si kechik yang byk cakap. Oh dia ni pun baru je kenal tapi macam dah bertahun je kenal.
Lepas makan lepas tgk 999.. hoho!
Thanks Baie, sudi datang rumah.. =)
Muke sakaii yang penat tunggu si Baie ni datang. dari petang sms bgtau nk raya rumah, malam baru sampai. Buleh?? Sampai tertido aii tau. Tu muke baru bangun la tuh.. Hiks!
Bergambar bersama mereka sebelum mereka pulang. Aku tgk budak yg pakai cap tuh, gaya dah macam abah aku pun adooo.. hahahhah! Muke pun nk dekat sama.. heee!

Nampak tak dinding belakang tuh kaler cokolett. Haa tuh baru cat gak tuh sebelum raya. Kompius gak sebenarnya napa mama pilih kaler itu. adehh.. !!!

3 comments:

~~nAzIrAh aShAr~~ said...

pindah mne skrg sis??

Hezesuze said...

whoii ko pindah mane wawa?? haram tak bgitau akak kan...kalo tahu akak ler org pertama terjah mihahahaha

atty's said...

owh,wa pindah umah baru ke,,.kat mana.
kty suka kaler coklat camtu,cdg pun nak tuka kaler coklat camtu gak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998