Wednesday, December 8, 2010

Masa tak cukup!!

oh! harini rasa kerja agak kelam kabut.
Cuti kemain lama kan.
Haaa!! Hambek koo!

Masa rasa tak cukup je ok.
Berkejar-kejaran aii harini kat opish neh dengan berkaki ayam, kasut kemana selipar kemana. Orang tegur pon tak perasan. See see kusyuk dan tawadukk nya aii harini buat kerja. hihihiih!


Semua kerja nak kena siapkan jam 12 tengahari ni sbb kol 2 kang nak gi JB ade kursus.. Huh mengah jap! Hujung-hujung tahun ni kerja kemain byk, semua payment harus diselesaikan. Tuu melambak invois dorang hantar. Naik muntah tgk invois sesajorrr.. kekekkek!!

Tapiii aii lebih suka tugas sekarang berbanding dulu. Duluu migrain sesajorr. Sekarang walaupon sibuk camne pon, ai relaks aje sbb takde org bagi tekanan kt kita. Best kan... hihihii!


Ni pon amek nafas sebentar nak update blog! hiks!

Rindu kita tak??
Tak.
ok fine takpe ai tak kecik ati pon.
muehehehhe!

Nah tempek gambo sendiri utk mengubat rindu. Hohohohoh! Kalau tak rindu pon takpe tgk je, jgn kutuk sudahh.. tampooo kang!! heee
Pipi ku sentiasa b0lat. OK sekarang ai redha dikurniakan pipi gitu, sekurang-kurangnya aii ade pipi. Koo adoooo?? hahahha.

Yey! ai sudah tukar pesyen tudung. Tu entry lain aku cerita ok.. Daaaa!!


16 comments:

angah said...

tudung dyla ajar ek kak...hehehe

CikPuanMiera said...

kene ikot peredaran zaman =p

Hezesuze said...

akak ada pp tapi tak gebus cam pp ko wawa hahahahha

wah cantik tudung baru ko tu..skrg pun dah ramai yg pakai camgitu kan..akak nk try tapi tak sesuai tuk muka akak yg bolat nie mihahahaha

Wawa_Nadwa said...

angah :

dah tentu tentu dia yg ajor..
hahaha!

Wawa_Nadwa said...

CikPuanMiera :

yela. baekk!
hehhehe!

Wawa_Nadwa said...

Hezesuze :

pipi kita sama je kot..
hahahha!

alah kak..
cuba la try tgkk.. hee!

atty's said...

yeah wa..pipi kita sama..gebus.tp kty lagi gebus kot sbb badan pun gebus

nadila azhar said...

maKin hot kak wawa...coMey2...;)

Anonymous said...

ahahahah leh lak main tampo2 ekk..garangnye kaklong sorg ni..heh heh

nesloais said...

masa mmg cukup cik wawa.. Allah Ta'ala bagi kita semua 24 jam sehari.. terpulang bagi kita bagaimana nak mengurus masa tu dgn betul & meletakkan yg mana lebih utama tu dahulu..

Marya Hana . said...

hai wawa. 1st time jejak sini.. ;)

muke boolat la comey...
skang pp i x boolat da..
T.T

Wawa_Nadwa said...

atty's :

sama gebus je kakty.. hehe!

Wawa_Nadwa said...

nadila azhar :

hot la sgt dila..
haha!
nway maceh!

Wawa_Nadwa said...

Anonymous :

tampo manja je pon. hehe!

Wawa_Nadwa said...

nesloais :

yer betul tuh.
=)

Wawa_Nadwa said...

Marya Hana :

comey je..
rasa cam b0lat je muka ni..
heheh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998