Friday, December 24, 2010

Lunch @ Black Canyon lagi !!

Morning Uollsssss!!
Pagi-pagi ni meh kita cuci mata tengok makanan yer.

Minggu lepas lunch kat Black Canyon Jusco AU. Cuba menu yang baru plak, ape ntah nama menu ni pun den taktau. Tengok gambo kemain menarik lagi tuh yg torai order tuh. Heee!!

Hmm.. Rasanya agak kurengg ckit. Yang sedap pun sosej tuh je. Hahhaha! Nasi tu plak macam gaul dengan tomato sos aje yer, ayam plak cam semalam gorang harini panaskan semula je. Ai pun bleh buat! choii..
Watermelon juice yang telah dicampurkan dengan air dengan banyaknya. Sebab itu warna jadi merah jambu gitu! hoho..
Haaa! Tomyam dia sangat sedap sbb dorang buh cendawan putih tuh. Korang try makarony tomyam dia, very mabalesss aarr!!


Selamat Hari Jumaat!!



1 comment:

cikbunga said...

pagi2 dah ada pic makanan..terus lapar secara otomatik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998