Friday, December 24, 2010

Dinner @ Cozy Corner !!

Ok entry harini adalah entry makan makan sahajorrrr ok. Bleh?? Heee..

Lunch di Black Canyon orang belanja dan dinner di Cozy Corner pun orang belanja juga. Alhamdulilah rezeki aku pada hari itu.. Rezeki jangan dit0lak, musuh jangan dicari! =)
Kalau pergi Ampang Park tempat makan yang kami harus terjah adalah Cozy Corner nih. Kalau tak makan mekdi or kentucky je. Kali ni mama belanja hiks! Maceh mama.. =)
Mama ai dah tentu baju purple itu bersama kawannya, Dayang.

Tujuan pergi Ampang Park adalah untuk mencari baju. Kalau nak carik baju kurung ke baju kaftan ke melambak lambak kat sana. Chantek chantek plak tuh. Harga?? Pitam jap kalau tgk. hehhehe!

Konon pergi tuh nak survey je kutttt. Tapi paham-paham je la aii ni kan, kalau dah berkenan beli terus. Lagi mama hasut suh amek je, haaa kan dah TERbeli padahal buleh lagi survey tempat lain kan. Aduhhh!

Gelojoh toL! heee..

3 comments:

Rashid said...

alaaa bila nak dapat dinner ngan buah hati si wawa ni? opss!!

lily lotus said...

orang kata kalau dah berkenan baik rembat :D...so oklah tu!

ChiLaBaey's Spot said...

Lama sungguh tak ke sini... Last dulu masa tingkatan 4... Bayangkan..!!!! Sambal udang petai dia kat sini memang superb......!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998