Thursday, December 2, 2010

Cash Out Nuffnang!!

Nampak tak muka aii happy??
Mana tak happy sejak dua menjak tiga menjak ni iklan nuffnang ai ni sgt aktif yer. Membuatkan account nuffnang ai naik dengan hebatnya. hohoho.. holicks!

Tenkiuuu Nuffnang!!

Tapi takde aar naik dua tiga ribu ye kakak-kakak adik-adik abang-abang. Hanya beberape sen je pun tapi ai sgt happy bila sudah tiba masanya ai cash ouut my moneyy! heeeee!

Dah lama nak cash out tapi bila tengok sikit nooo terus tak jadi. Kali ni takleh sabo dah, tangan ni gataii je nak tekan butang 'cash out' tuh.. Hihihi! Akhirnya harini tertekan sudah soooooooooooooo tunggu je la cek sampai dengan sabar yer.
(^_^)

10 comments:

Hezesuze said...

wah boleh banje akak nie uols hehe

atty's said...

yeah..leh sopink..kalo arini wa cashout selalunya dia akan bawa ke bulan lagi satu , maknanya wa akan dpt dlm feb

kalo wa cashout hujung, means before 30hb , wa akan dpt 6 jan mcm tu

tp tak tau le pulak kot diaorg tuko system..takpe..tunggu je.mesti dpt punye

A D I A said...

wah kaya la ni leh simpan dalam asb ye. ita tka penah klik butang cash out tu lagi sbb tka byk duit pun.

*sedey*

lea said...

cik wawa belanja plisss! hehe

Wawa_Nadwa said...

Hezesuze :

klu dpt lucky draw akk tuh bleh aar blnje.. hehehhe!

Wawa_Nadwa said...

atty's :

huii lama nya kakty jenuh nk tunggu..
hahaha.
takpe takpe janji dpt..
hee!

Wawa_Nadwa said...

A D I A :

simpan asb pon ashik keluarkan ke baik takyah.. hehehhe!

takpe takpe.. nnti dh byk br cash out k.. pastu bleh blnje shaye.. hehe!

Wawa_Nadwa said...

lea :

blnje?
blnje coki coki bleh?? heheh!

Kasawari said...

A&w!!

nesloais said...

oiyooo sudah cash out jugak kaa.. tak bole tahan la tu tgk $$$ dlm nuffnang tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998