Thursday, December 30, 2010

Bola Boling itu B0lat !

Lepas sesi makan makan membesarkan apa yang patut, tidak terus pulang ke rumah yer sebab kena temankan my mamasitah ada tournament bowling di Ampang Superman Bowl.

Disebabkan kena temankan, mama belanja lagi kami main boling. Itu kerana mahukan kami stay disitu memberikan sokongan padu kepada beliau. Keh keh keh!

Ditangan itu adalah belen piza yang tidak abesh! Oh kata tangki kecik. Pahe-pahe je loh.. =)
Kami anak beranak yang hebat bergambar. Sejak dua menjak nih, warna purple kerap menjadi pilihan ku. =)
Ai shuke main kat ampang point sbb dah biasa dengan lane kat sana. Sejak sekolah lagi situ adalah tempat lepak kami. Oh tiap hari jumaat lepas dak dak lelaki solat jumaat kami beramai-ramai akan mengec0hkan tempat ini. hohohoo!

Sanggup tak makan time rehat, kumpul duit semata-mata mahu main boling. Sampai sekarang tak pandai pandai baling dengan betul. Kalau strike tuh, kira nasib je! =P
Biarlah tak pandai baling pun janji ado gaya. Bola purple itu sgt berat ok. Angkat ni pun eksyen je lebeh!
Oh jangan tgk budak depan ni, tengok gaya mama dibelakang itu. Jangan taktau mama pun hebat main boling ok. Baling kemain bersungguh lagi tapi ke longkang juga perginya. Hek hek!
Hebat hebat mama pun ada yang lagi hebat rupanya. Hahhaha. Mama hanya dapat tempat ke 4. hadiahnya adalah RM70 sajork. Ok lah! dari bagi medal bagai buat semak rumah je, sok sok humban dalam tong sampah gak. Tu berkatt sokongan kiteorang adik badik tuh. hiks!

Yey Yeyyy besok cuti!!

Shuka tgk abg kuna main semalam walaupon dapat kad kuning.. Takpe tu cenderahati dari sana.. muehehheheh!

1 comment:

EpoLįƒ¦Kunang2 said...

Bergolek-golek ye bola tu. haha

^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998