Monday, December 27, 2010

Bangga dengan Skuad Malaysia !!

Hari ini orang cerita pasal kemenangan bola semalam sesajorrrr kan. Kat fesbuk tuh lagik kemain seronok lagik. Siapa tak seronok malaysia menang weyhhhh!!

Semalam, aku buat pertama kalinya tengok bola kat mampleyyyy ok. Pertama kaliii!! Bersama mama dan nyanyahh!


Hehhehehe.


Sebenarnya baru balik beli barang dengan mama kat AMpang Point, kebetulan mama ni lapooo sesangat kat rumah kang dah tentu takde lauk dah. Soooooo singgah makan kat Pelita jap. Pelik! Asal ramai sangat ni, pehtu semua melanggukkk tgk atas. Ohhhhhhhhhhh! Ada bola rupanya..


Masa sampai tuh masih kosong-kosong yer. Siap-siap order bagai, bersama-sama lah mereka tengok bola. Huiii best gak rupanya tengok bola ramai-ramai ni baru ada FEELLLLL!! Baru tau gak kenapa abah n adik-adik shuke tgk bola kat mampley walaupon kt rumah ada astroooo.. Lain tau tgk kat mampleyy.. Feel tuu lain!! Semangat tu lebehh ckit. Seyess..!


Tengah sedap sedap makan maggi goreng sekalii mereka mereka ni jeritttt GOLLLLLLLLL!!!!!!!! Nasib baik tak tercampak maggi goreng aku tu ok, terkejut nya pasal. MUehehheheh!!


Pastu G0LLLLLL lagik.. dan GOLLLLLLLLLLLLLL!! lagikk.. OH best rasanya.. !! Vangga sebentar dengan pemain malaysia.


Bangga sebab ape??? Sebab cara mereka menjaringkan GOL itu, sangat bergaya. Ada gaya, mutu dan keunggulan. Cheewahh! hihihi.. Sepakan, tandukan dan tendangann mereka tuh Fuhhh! tak macam pemain malaysia yang sebelum ini, bagaikan ada satu semangat lain yang merasuk mereka. Syabass bete!!


Kpd penyokong malaysia kemain puji melambung lagik kalau menang yerk.. Sok sok klu tak menang jgn kutuk melambung lambung plak.. huhuhuuu!!

Seronok tu seronok gak.. Jangan terlalu gembira yang pasti perjuangan belum habis lagikk! Tunggu kat indonesia plak k.. Harap-harap juga pemain malaysia kita nih dapat beraksi dengan lebih hebat lagik. Caiy0kk chaiy0kk!! Chaiy0kk Abg Kuna.. keh keh keh!!

Psstt pstt uolls tau tak aii minat kat sape?? pemain malaysia yg tonggekk tu, cekcii ok. Auww! hahahahhaha.. Cuba teka sape???


2 comments:

izyan said...

muslim ke?? =)

Wawa_Nadwa said...

izyan :

sape?? abg kuna ke??
ish tak lah..
hahahahha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998