Thursday, November 11, 2010

Teruja oh!

Aku ni hari-hari check nuffnang aku tuh. Ntah satu hari tuh tertiba cam eyh ramainya yg masuk blog harini. Sehingga la jadi seramai ini. Ye ye aku sgt teruja sebab tak penah pon seramai ini. Lain la blog korang, sehari je dah beribu-ribu manusia masuk, baca blog korang. Hebat!

Sejak tukar plak background baru, iklan nuffnang sangat aktif dan aku sgt semangat nak update byk byk entry. Thanks nuffnang. Heeeeeeeeeeeee!!

Tuu kalau ramai. Kalau korang tak caya aku nya blog ni yg bawah-bawah tuh je sebenarnya, ntah bape kerat je. Pape pun yg bape kerat tuh, maceh sgt sgt sbb korang sentiasa mai blog ni ok.. ish! taktau nk ckp ape la. Terharu.. Hiks!
Lagi lagi datang pulak bukan datang dari malaysia je. Macam tak percaya?? Aku lagik tak percaya. Paham kah mereka baca blog aku nih?? Ke tetekan je blog misswawa nih?? Atau sahabat malaysia yg sedang belajar di sana?? Wallahualam.. =)

Apa-apa pun terima kasih daun keladi, kalau free mai la sini lagi.. Weeeee!! >_<

7 comments:

atty's said...

semoga blog wa terus maju :)

Hezesuze said...

wah ramai tu....weeeii camne sume iklan nuff uols nampak jek...kekadang iklan kt blog akak tak appear arr..menyorok gamaknye huhu

ChiLaBaey's Spot said...

Calon bintang popularlah katakan... Hehehe... :)

Wawa_Nadwa said...

atty's :

maceh kty!
=)

Wawa_Nadwa said...

Hezesuze :

owh agaknya dia malu kot kak.. hehe!
sape la ngn wawa kejap nmpk, nnti kang dia nyorok tak jumpa2 dah. hehe!

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's Spot :

hamboi pakngah..
perli nampak..
hahaha!

Rumah Kuning said...

bagus bagus..tingkatkan lagi usaha utk memajukan blog anda. (ayat dlm kad laporan murid sekolah)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998