Thursday, November 11, 2010

Takers

Pelakon semua hebat-hebat ok.. Tapi yang aku kenal hero 2 fast & furious, Paul Walker dan Chris Brown yg penyanyi tuh je. Heeeeeeee!!

Hero-hero hebat itu adalah : Matt Dillon sebagai Jack Welles, Idris Elba sebagai Gordon Cozier, Paul Walker sebagai John Rahway, Jay Hernandez sebagai Eddie Hatcher, Hayden Christensen sebagai A.J, Michael Ealy sebagai Jake Attica, Chris Brown sebagai Jesse Attica dan T.I. sebagai Delvonte Rivers (Ghost).
Cite ni ok lah, cuma mula-mula je jalan cite ni lembab sikit.. Byk ckp je. Aku nih kalau buleh biar byk aksi dari byk ckp kan, baru semangat sikit nk tgk. Sampai org sebelah aku buleh tertido.. Hehhehe! Pastu kata cite ni tak best.. =P
Sekumpulan perompak yang cekap merompak sebuah bank.. Nak tau best ke tak pi tgk ok?? hee.. =)

Aii kasi bintang!!

5 comments:

mEiZ SHA said...

kalau da tiso mesti cite no x bst yang kan..:)

POSH76 said...

cam tak bess jer citer ni

Rashid said...

Machonya .. sama kita .. hehe

Hezesuze said...

wah hero tu peberet weols....hehehehe haruss tgok nie tapi xtau bila hahahahaa

Liquid said...

hee incek liquid dh tgk.. besh ouh... tp ending dia cam haremm sket uhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998