Wednesday, November 3, 2010

Sunway Family Day 2010

Perhatian : Entry ini panjang dengan gambo sesajorrr. Harap maklum!! (^_^)Y

Pada 24 oct yang lepas, bersama-sama family Mak Tam gi sunway lagoon sempena family day utk staf sunway. Paktam kerja kat sana jadi kami juga mendapat tiket percuma.. yeyy!!

Memang sejak kecik lagik kami akan turut serta cuma sejak dh besar ni jarang nk join, dah lama kot tak masuk sunway lagoon neh. Bila Mak Tam bagitau terus nakk giiii tanpa berfikir panjang.. lallallaa!!

Awal pagi lagi kami sudah sampai sunway lagoon ni yer, takut parking hotel penuh. Singgah breakfast di mampley dulu..
Ramainya anak mereka.. =)Dah sampai awai gatai pi makan dulu, punya la ramai manusia.Last kiteorang gak lambat. =)Ambil free gift.. =)
Muke H A P P Y !
Tunggu nak masuk..
Bergambo lagik.. hiks! =)
See see.. punya la ramai kan. Aiyoooo! Baek datang kol 10.. hehehe!
Kena amek gambo sendiri sbb aku yg pegang kamera. Si adik perempuan aku tu jgn harap la dia nk pegang ok.. Posing sesajorrrrr!!Cube tgk budak depan tuh.. Mesti dia yg depan, siap posing lagik.. hahahhaha!!
Meh aii plak yg posing.. lallalal!!~~
Tgn K A M I.. Terkeluar urat. Bak kata mama anak cucu Tok semua kerja kuat sbb tuh urat terkeluar. Hehehhe!!
Bersama clown!
Peace!!
Si pakwe emcem ni buat silap mata. utk kami Aiii tgk betuii-betuii yer tanpa kelip. Mmg hebat! Hebat menipuu.. hahahha!!
Terkesima!
Sudah tuko baju, siap sedia nak mandii.. yehooo!
Jalan-jalan dulu..
Tgk je la gambo erk malas nk letak caption. hiks!
Mula berendam. Sejukkk wooo!
Naik makan.. Dapat KFC, Nasik+ lauk ayam yg deliciouussss, kueh yg dh basi + air tin n mineral! Kenyangg..
Yeyy saya sudah pandai berenang.. Hehhee! Gegeh belajar ok. Cuma nak terapung tak pas pas lagik. Shusahhh..
Semata-mata nk amek gambo je nih d0k kt sini. Hahhaha! Sbb takde gambo mandi.. hiks!
Ai like dis picture! Thanks to afin.. =)
Ok abes. Balik dari sunway neh, masing-masing demam. Alhamdulilah aku tak demam plak. Hmm tuh la berendam lama sgt kot.. =)
Ok nak balik. Masa ngah jalan ke parking jumpa plak sepuluh hengget. Ckup tuk bayo parking. Hehehhehe!
Jumpa 10 hengget, gelang emas aku hilang. Aii nasib nasib..


2 comments:

UnGu VioLet said...

wah... meriahnya... mesti have fun kan..

Hezesuze said...

wah tang urat tangan tu xbleh blah...hahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998