Wednesday, November 3, 2010

Shoping baju online..

Sejak akhir-akhir ni ai shuke nauu cuci mata tgk baju chantek-chantek dalam blog ok. Aduiii rambang mata aii nengok, mula la gedik nak beli. Hahaha!!

Nasib lepas order tu dapat cepat, tuh yg semangat nk pakai.. =)

Masa terjumpa satu blog nih, baju dorang jual semua cantek, harga juga berpatutan dan up to date gitu. Modelnya juga cantek tu yg terjebak beli gak tuh. Nak bandingkan badan model tuh dgn aku sudah tentu jauh beza kan.. Muehehehe!

Meh cuci mata meh kt blog neh.. >>http://beaubargain.blogspot.com

Aku tgk baju ni lah yang aku berkenan sgt sgt.. Oh menawan nya.. Setelah beberapa hari d0k keluar masuk blog tuh. Akhirnya beli gak satuu tapi aii beli kaler kelabuu. HIks! =)Beli kedua yang ini sbb SALE kott, murah murah. Tu yg rembat gak satuuuuuuu. Purple adalah pilihan ku.. Chantek betuii badan m0del tuh. Kang tgk satgi aku pakai camne rupanya. Hohohohoh! =)Taraaaa!! Dah pakai masa gathering @ The zon tempoh hari. Baju ni org saiz M hingga la XL pon buleh pakai yer. Tapi bile aku pkai rasa asal besar sgt eyh?? Ke aku ni kecik sgt?? Hihihiih!!
Baju kedua plak aii rasa kan, nampak ai sgt berisi lah. Berbeza dengan model tuh pakai. Hahhahaha!!Walaubagaimanapon aii sgt berpuas hati shopping di blog tuh. Baju pon kualiti nya bagus dan aii sgt shuke. Servis yg terbaekk! Tenkiuu beaubargain.. =)

Kalau la tiap-tiap bulan shopping gini mahu kena diet neh.. hiks! =)


5 comments:

BeauBargain said...

wawa cantik mesti la lagi cantik ;D hehe thank you dear ;) keep supporting us ya..

Wawa_Nadwa said...

BeauBargain :

ur welcome!
=)

lea said...

wow...so far dh bape pasang baju beli on9?

Wawa_Nadwa said...

lea :

dh berpasang2 dh sebenarnya.
yg ni yg latest..
=P

~♥ iella ♥~ said...

cantek la..

nk kena terjah blog tue lak...

http://fadthnwan.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998