Friday, November 12, 2010

Sentap mak n0k!!

Hari tuh kan kan kan.
Aii ni terlebey rajin.
Kebetulan plak sedang ketandusan kerja sgt sgt.
Kerja memang takde langsung.
Nak buwek camno.
Jadi taktau nak buat ape kemas la meja yg tak bersepah tuh.
Buat-buat la sibuk konon kan.

Terjumpa la satu nota kecik..
Aku rasa mungkin ditujukan kepada ku..

"Gaji Rm1800 tapi datang keje main game je"

Tangggggggggggggggggg!!
Bagai tangan besooo tampoooo pipi ku ini.
Tertiba muka merah.

Sentap.

Baca 2 3 4 5 kaliii..
Uih! terguris ok.

Terus buang dalam tong sampah.

Diam.
Teruskan mengemas bagaikan takde pape berlaku.
Padahal dalam hati otak ligat memikirkan siapa yg tulis tuh.
Siapa?? siapa?? siapa??

Sejak jumpa nota kecil tuh, jarang dah main game.
Nak main game pikir patpl0hpat kali.
Bukan kerja adoooo memanjang pong.
Kalau sibuk tuh sibuk sgt sgt, kalau free tu memang nampak cam relaks je lah.
Kalau cepat aku buat, cepat la kerja tu siap.
Tak suka tangguh-tangguh.

Rasanya lebih baik aku duk tempat aku main game dari pi tempat orang lain ajak borak2, ajak mengumpat kannnn kann.

Tak sangka mata orang sekeliling sentiasa memerhati.
oh mulai sekarang aku kena berhati-hati.
Nanti terima plak MEMO merah. Sia-sia je!
hahhahaha!

Memang orang keliling kooo nampak semua baik-baik belaka, tapi rambut kan sama hitam, dalam hati orang siapa yg tahuu.. =)

Mandai2 je oh org tuh kata gaji aku rm1800, byk sgt tuhh.. Hehhee!


5 comments:

mEiZ SHA said...

hehehhehe
perghhhhhhhhhh giler sentap nok kalau dpt memo gitu...:)

kalau laa ku tau..
lempang2 dushhhh 80 kali
ahhahahaha..;)

Wawa_Nadwa said...

mEiZ SHA :

tu kalau tau sape yg buat leh la lempang.
kalau tak tau tu rasa nk lempang diri sndri 80 kali. hahaha!

Liquid said...

oo baru nk suh blanje.... eheh

Cik Andam Hazlina said...

rase nak taruk muke lam tong sampah..

hahahah

kalo dia tau gaji rm1.8k mesti org bahagian akaun.. hahahaha...

Nem0 o0h Nem0 said...

kalo dia tau gaji ko bape,mesti org yg dekat2 ngn ko tu..yeah kat opis ni,org baik ngn kita,tk semesti belkg kita baik gak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998