Monday, November 15, 2010

Saya sudah penat memandu..

Kalau dulu masa baru-baru dapat lesen kemain getik lagi nak bwk kereta ok. Nak gi kedai runcit depan rumah pun kalau buleh nak naik kereta, maklum la baru dapat lesen. Cakap aje la nak gi mana, aku buleh bawakkan. Okeh sesajorrr..!

Mama ajak gi pasar tani ujung minggu, sanggupp tuhh bangun pagi-pagi sbb nak hantoo.. eksited nyer pasal. Sekarang tak kose la aihh!! hihihihih..
Tapi sekarang aku rasa.. Alohhhhh! Nyampah nyer nak drive, lagi-lagi pepagi nak pergi kerja. Rasa nak suruh jiran sebelah tolong hantar kan. Malas punya pasal. Buleh?? Hehhehe..

Rasa dah takmo pegang stereng kereta tuh, rasa nak dok sebelah je. Tau tau dah sampai. Oh best gilerrr!!

Paham-paham je la dok area Ampang neh, kalau tak sesak tuh bukan la Ampang nama nya ok. Kalau tak sesak tu rasa pelik sikit, mungkin musim nak raya or cuti sekolah. Haaa masa tuh memang best la.. =)Org sebelah kalau pandang, awek ni muka ketat je. Yolah mana ade orang suka sangkut beb.. Haih!!

Sabtu lepas drive pergi kenduri kat Tangkak. Tangkakkk ok tangkakk. Aiyooooo guwe rasa penat tuh sampai ke hari isnin ni yer. Hahhahahha!! Naik kematu wa nye muntot..
Rasa nak lantik seorang drebar utk saya lah. Ada sapa-sapa yg berminat? Muehehhee..


4 comments:

Rashid said...

Drebar? .. alaaa kan elok kawen je wawa. Abis citer. Senangkan ke mana jua ada temannya.

Hezesuze said...

yezzaa!! akak pun same cam ko wawa....dulu xde lesen pun gian nk drive katenye...skrg even ibu akak ajak gi klang yg 2 minit jek dah smpai pun dah xlarat...hahahahaha

lea said...

jiran sebelah lelaki ke gurl
kali lelaki, ade can...haha

ChiLaBaey's Spot said...

Wa, saya boleh hantar resume tak...?? Hehehehe... Kena cepat cari driver sehidup semati ni... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998