Friday, November 12, 2010

Nama dia popular secara tiba-tiba..

oh! sekarang kat mana-mana surat kabo heb0h menceritakan kisah perniagaan artis itu. Dan seorang penulis blog nama nya menjadi popular secara tiba-tiba dengan penjelasan beliau tentang perniagaan artis tersebut. Sedikit pon tak nampak gentar.
Beliau rasanya bukan calang-calang orang.
Hebat ok!!


Abes semua terb0ngkar.
Dari gelang, piramid, pinjaman peribadi, sijil perniagaan dan lain-lain.


Siapa betul, siapa salah eden pon taktau.
Tunggu je la sampai kes ini selesai.




Cara dia membongkar itu aku tabik sbb segala mak nenek bukti dia tampilkan bukan cakap kosong, tapi ayat dia perghhh! Walaupun ditujukan kepada org lain tapi rasa macam kena batang id0ng sendiri je. Hahhahaha!!



2 comments:

ChiLaBaey's Spot said...

So lepas ni kenalah berhati2 dalam memilih business yang akan dijalankan... :)

Nem0 o0h Nem0 said...

aku tau psl kes ni.mmg aku ter'ikut' dari awal.blogger tu mmg hebat!

tu la sape yg bc,dia mkn cili dia la terasa pedas kan? =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998