Thursday, November 25, 2010

Mirror, mirror on the wall..

"Mirror, Mirror on the wall... who' s the fairest of them all?" hehehehhe.

Kooo jgn nak perasan lah yang cermin itu akan menjawab.. "YOU are the fairest of all" Hahhahhaha.
Nasib baik cermin takleh jawab, kalau jawab mau pengsan terk0jut.. heeee!!
Ohhhhh oiii! sejak rumah dah adooo cermin besaQ kat ruang tamu tuh, takde dah nak amek kat toilet ke, nak amek kat fitting room dah yer. Semua nak amek kat cermin sesajorr..Dengan abah abah sekali join. Hiks! Mama kan takde, mama siap lambat jadi yang ada hanyalah kami bertiga.. hohohoooo! holickss..
Sebenarnya bila dah tekpek cermin kat ruang tamu ni, takut gak nampak lain malam2. Hahhahahha!! Kalau bangun tengah tengah malam nk pi toilet tu, jgn mimpi mata nk pandang cermin ni, dah aar gelap kan. Kang terkejut tgk muke sendiri plak.. keh keh keh!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998