Friday, November 5, 2010

Mengidam Pulut Mangga!!!!!

Mengidam bukan bererti saya peknen yer. Cuma teringin sgt l0h nak makan pulut mangga nih. First time makan pulut mangga ni masa Cik Maizura bawa aku makan kat Danga Bay, JB. Sila klik semula entry ini.. >> Bangkok Tomyam

Huii bila tengok gambo ni, terliuQQ teng0k mangga tuh. Hihihiihih!~
Rakan-rakan yg ku kasihi dan sayangi sekalian. Tau tak kat area KL ni, kat mana ada Pulut Mangga yang mabelesssss???
Gambar di atas adalah hasil carian google. (>_<)

8 comments:

lea said...

ala sedapnya!

mekdonel said...

The real true great blog:

www.fdausamad.blogspot.com

Baca few entries..serius ketagih!

i dont lie dude..

Rashid said...

bestnyaaaaaaaaa ... ada-ada je dia ni. ishhh ..

Cheedah said...

besnya kalau dpt tempat tu post kat blog gak k..nak g jugak!

eraerzarusli said...

wawaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... ni org tak ngandung pun leh ngidam ni... hehehehe..

p/s: gemuk ikan akak, dik! huhuhuhu

b0ss said...

akak.. try cari lala seafood kat kg baru.. situ ada macam macam jenis desert. pulut mangga pun ada.

faizal jatGTP said...

seafood lala..hmm betullah tu

faizal jatGTP said...

betul..tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998