Monday, November 22, 2010

Kenduri Kahwin kat Tangkak

Tangkak?? Seyes jauh! hihihiih..

Selalu kalau pergi kenduri jauh-jauh ni aku hanya jadi penumpang sahaja, bila kena drive sendiri wa rasa jauh gilerrrrrrrrrrrrrrr. Konon ingat nk tumpang je org, sekali org tumpang kita. Takkan nk kata tak, ok je pada mulanya sbb masa pergi ngan abah dulu rasa dekat, bile drive sendiri tertiba rasa jauh plak.. Uwaaaa! rasa nak nanges je.. hahahha!!
Oh! kenduri kat Tangkak ni adalah kenduri kahwin kawan dari JB. Disebabkan ramai nak pergi tuh yg jauh-jauh pon redah jugak. Cuba takde geng, memang tak sampai la teman.. Hihihi!
Sampai-sampai salam salam semua terus makan. Lapoo ok dari pagi tak makan pape pon, tunggu nk pitam je.. Hehe! Nasib lauk pauk semua sedap gilerrr, puas hati.

Cik Mai, yang berseri maklum lah bawu lepas bertunang.. Selamat Bertunang! =)Mak Andam yg auwww seksi.. Hehhehe! OK, first aku terpegun dengan hasil kerja mak andam ni. Chantekkk ok! selalunya kalau mak nyah yg make up ni, mesti tebal dan putih bebenorrr tapi yang ni tip top! Perfectorr!
Pelamin nya juga membuatkan aku terkesima. Tukar sikit terpegun jadi terkesima. Hehehe! See see chantek jugak kan kan kan.. =)
Aku yang tak henti-henti mengambil gambar pengantin. Sbb?? Ouls chantek sgt.. =)
Khafizah a.k.a Ouls.. =)
Kenal dengan Ouls ni masa aku kena bertugas konvo kat JB, dan aku menumpang dirumah dia utk beberapa hari. Dan sejak itu aku kenal dia..Anak-anak dara dan tambah mak dara sorang tuu.. Menanti pengantin bersanding, sebelum tu bergambo sesajorr.. Hiks!

Bersanding dalam 2.30 petang. Berjanggut kami tunggu ok.. =)
Sementara pengantin lelaki datang tu apa lagi, getik masing-masing posing atas pelamin. Hihi!
Candid!
Selamat Pengantin Baru buat Ouls dan suami. Semoga berbahagia dan kekal hingga ke akhir hayat.. =)
Ouls bersama pengapitnya, Cik Mai.. Lepas ni majlis Mai plak. Oh johor lagik. lallalala!!~~
Berlatar belakangkan pelamin yg indah itu..
Tepat jam 2.30 petang sanding. Oh ohhh.. Akhirnya! hehehhe.. Lepas je sanding kami bergegas pulang sbb sgt penat dan sbb lain?? nak shopping kat Tangkak.. Hohohoooo!!

Tertiba berkenan plak kaler purple itu. Oh chantek nyerr..!! >_<

6 comments:

ChiLaBaey's Spot said...

Saya puji mak andam dari golongan nyah ni... Kebanyakkannye lebih pandai dan arif makeup dari mak andam perempuan... Banyak contoh dah saya tengok... Lagi satu mesra dia dengan clien lebih dari mak andam perempuan, muka selalu tension jer bila buat kerja... Tak kuasa aku nyahhhhh..... :)

Hezesuze said...

yezzaa agree ngan cilabaey's nie...bukan mak andam ggirl make up tak cantik tapi kureng sikit ahakss..

ko bila pulak nak kawin wawa?? huhu

ChiLaBaey's Spot said...

Anak buah Pakngah,

* Jom join contest saya, masih bersambung hingga 29 November ni... Hadiah akan diketahui hari ni...

http://chilabaeys.blogspot.com/2010/10/perhatian-contest-chilabeays-spot-telah.html

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's Spot :

yup!
betui tuh.
perempuan ni ada mood dia. kalau dtg bulan tak kira la sape mau kena marah walaupon pengantin. hahahahhah!

hasil kerja mereka terbaek!!

Wawa_Nadwa said...

Hezesuze :

saya kak??
adoi susah nk jwb soalan tuh.
hehhe.
mungkin 2 3 tahun lagi kot..
insyaAllah..
=)

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's Spot :

baek la pakngah!.
wawa cuba ok..
susah sgt. hahaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998