Monday, November 1, 2010

Gathering @ The Zon

Gathering kali ini adalah jemputan dari seorang blogger, Cik Wanie yang sudah lama aku kenali melalui blog juga. Sebulan ok dia dh habaq awai-awai perancangan nk buat gath ni yer, risau noo aku tak datang. Heehehe!

Yela mana mungkin gathering kali ini aku tak datang, memandangkan birthday party beliau aku tidak dapat hadir dengan ini gathering kali ni kena hadir gak. Kalau takkkkkkkk.. Putus kawan. Erk!! Buleh gitu.. hahhahaha..

Takde la sampai putus kawan tapi mungkin Cik Wanie kita akan majuk kott.. Sorry sgt2 kak, birthday party harituh saya tak dpt datang atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan.. Chewah!

Haaa.. kan aiii suruh teka harituh kan. Wahh!! Hebat aar korang.. sume betoi lah jadi anda memang readers ceeramo0n.. kekekke!! Sedap oh dukung Keisha neh, semangat lagi ch0mey! Okey sapa tak kenal?? meh ku tampo sekali?? hahhaha.. Blogger tegar tu. Masa baru sampai dah nk balik pon mereka jadi aku dengan laju nya amek gambo bersama kak ceera. Hiks!

Senang je nak carik the zon ni betoi2 depan masjid kt KLCC tuh. Sampai2 je baru azan. Parking kt KLCC singgah solat kt masjid KLCC, pastu baru gi sbb tu lambat ckit nak make up bagaii kan.. Hehhehe!! Oh cantek kan masjid KLCC, first time solat kat sana..

Masa ni plak kamera aku buat hal, aku wat malu t0l la. Kalau tak mmg lagi banyak gambo kamii bersama.. lallalalla!!~~
Oh wooo.. Bulat nya mata Keisha okeyy.. hihihi!! Sib baik mak pak ado kalau tak, nk tubit ckit gerammmm.. hahhaha!!
Kak Ceera, Ciput & Keisha Comey.. =)
Yang ini plak adalah kak Dee Kuntum. Muka blogger ni mmg familiar sgt tapi nama tak bapa ingat, huii buat malu je bila dia tanya kenal ke tak. Sowwy kakk.. heeee!!

Ada ahkak ni kata aii fofular.. O M G!! Fofular ke??! Akak ni kelakar tauu. Mana ade, kalau tanya blogger lain mane diaorang kenal wawa nih kak oii.. Muehehehhehe!! Nice to meet u kak.. =)
Terima kasih kepada Cik Wanie kerana sudi menjemput daku ke majlis makan-makan ini semperna hari raya walaupun hari raya dah abesh. Hehhee!! Lenkali jgn la segan-segan jemputan tau, insyaAllah wawa datang. hiks!

Owh baju ni aku beli ONLINE ye, gegeh beli ok utk ke majlis ini sahajorrr.. Rasa cam besaQ plak baju nii, rasa nk pkai jubah pon ade...
Ditemani adik perempuan ku,. Huiii nasib la budak ni cuti ok, ada gak la teman kalau tak gi la sorang-sorang cam orang gilak.. lalallala!!~Aiz0ul, orang kuat Cik Wanie.. Kuat ke??! =POk masa utk bergambo. Aku orang terakhir rasanya balik, kena tahan tak buleh balik awaii balas dendam sbb tak datang birthday party kak wanie hari tuh.. hahahha!!
Bersama mama, Cik Wanie.. =)Rasanya dah byk kali jumpa mama nih. Maceh mama tapau kan makanan utk wawa, ish malu je tauu.. hehe..!!Ecahh!!
Dah macam baru lepas nikah je. Hehhee.. Selamat Pengantin Baru.. Opsss! Tertiba je.. =)
Mak Pak bersama anak-anak. Hahhahha!! Paham2 je la mak pak yg mane satu.. Takkan aku ngan zul plak kan.. Yeahhh!! Sesi bergambo sudah bermulaaaa..
Cik Wanie, Me & Abg EQ..
Tukar plak dengan si Aiz0ul..
Sesi melepaskan rindu dendam.. wooh0oooo!!
Rasa nk tampo je muka aii.. sedap oh peluk kak waniee.. Empukk! Hahahhaha..
Kesihatan kak wanie makin pulih. Moga akk cepat sihat dan terus sihat ok.. =)
Hubungan kami bagaikan adik kakak. Kalau borak kat tepon tuh, aku akan gelak sampai nk terkencin pon ado layan kak wanie neh. hehe! Sekarang ni trademark kak wanie "kheelasss koo mariaa.." gitu kann!! Duluu "Ada aku kesahh??!" hahahhahha..
Abg Eqbal.. Kenal masa kat PD masa birthday party kak wanie tahun lepas kot. Emcem kan?? hehehe!!
Peramah sgt. Sorry abg eQ wawa tertampoo harituh, tangan aii mmg gini.. Lebam tak?? hahaha!! bersalah sgt wooo..
Aizoul.. Seorang yg sgt kelakar ok. Aku akan gelak sesajorr kalau dia wat lawak.. Dia buleh geng dengan aku sbb gelak kuat.. Heeeee!!Diapit dua jejaka.. =)
Gambar satu famili.. hiks!
Candid!!Over tau aizoul. Kan aku dah kata, aku akan gelak sesajorr dgn gelagat dak nehh.. =D
Salam Hari Raya. Walaupon raya dah abeshhh!! Ok tak reti2 nak balikk..
Ok j0m balik. Tapi biasa la pantang nampak cermin kann.. huuhuhu!!Oh yg belakang baju merah tuh, adik angkat shayer. haha tertibe.. Tumpang kan aizoul sampai stesyen putra ampang park.. Tu yg tertiba dia terselit disituu.. =)Ok caw bedah!!

Jumpa blogger lain tapi tak sempat bergambo seperti Mummyshafie dan AJ. Yang lain macam eyh sape ekk tak kenal lah.. hmm!!

6 comments:

Cik Wanie said...

tau takut yer,
hahahaha....
mmg ari tue majuk kjap sbb x dtg birthday party akk,

thn dpn adk kena dtg okeh,
nanti akk update ngn adk okeh...

hahahaha,
yup,
kita dah mcm adk-beradik kan,
kasih sayang akk pada adk x pernah lupus,
semakin hari semakin sayang tau,
muahxxx..

tq yunk sbb sudi hadir,
gonna miss that moment,
semoga kita jumpa lagik,
muahxxxx

Cik Wanie said...

Wawa,

Nanti entri khas kita jam 12 tgh hari nanti ok....

Jeng jeng jeng

Wawa_Nadwa said...

Cik wanie :

hehe.
ok kak!

momguess said...

baju kite sama
akk punye warna hitam
heheheh

Wawa_Nadwa said...

momguess :

erk!
takpe kita bleh jadi kembar..
hahahhaha!

Puteri Satu said...

salam kenal.. keisha comel sama cam tuan blog ni gak..hiks...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998