Friday, November 19, 2010

Filem Dua Alam

Filem Dua Alam tau tak yg mana?? Alah! Filem Dr Rozmey, Dr yg kuruskan badan tuh. Tak kenal?? Gile ke hape tak kenal, femess oh Dr tuh hari-hari keluar dalam paper kosmo tu. Tiap-tiap hari ada kottt, 1 page dia je ok.. Ai tak penah baca pon.. hahahha!! Kalau nampak je terus selak mukasurat sebelah.. hiks!

Ok ok camne yer nak komen cerita nih.. Adoiii! Nak kata best, takde la best pon. Hhehehe! Nak kata tak best, kira ok la tak teruk sgt. Jalan cerita ni biasa-biasa aje, tapiiii filem ni untuk memberikan pengajaran sebenarnya, byk sgt pengajaran terutama yg bunuh diri tuh, Oh sila ingat Tuhan yer. Subhanallah.. Boleh la terima sbb ni filem pertama dia kan.

Nak komen lebih-lebih nanti ramai plak tak pergi tgk kang. Apa kata hangpa p tgk la sendiri yer.. Alahaii korang ni sokong la filem industri kita ni walaupon kadang-kadang tuh macam tetttt.. hohohoho!


Ada lah org tuh yg beria-ria nak tgk cerita ni sebenarnya sbb dia selalu follow cerita Dr Rozmey ni dalam kosmo.. Org dh nak belanje gi je la kan, kalau suh aku byr sendiri untuk cerita nih.. ellowww pehlishh aarr!!
Baek tgk harry potter.. best erk harry potter?? Nak gi tgk lah.. Sape nak belanje?? jom.. muehehehhe..


12 comments:

firdaus said...

try tgk filem pendek sy yg pertama lak hehe..

Wawa_Nadwa said...

firdaus :

ok jap sy tgk..
=)

Mohd 'Azim Kamaruzzaman said...

salam wawa!
lama xsinggah cni.. busy yg teramat melampau!

btw, jim baca review from wartawan katanya filem ni xbest..canew tu?

Wawa_Nadwa said...

azim :

mmg pon.
kang ckp nmpk macam kejam sgt.
hahahhahah!!

ni entry kira berlapik aar gak..heheh!

EpoLღKunang2 said...

Best sangatkah?
Panggung pecah tak?
bhaha!

atty's said...

Kalau kty pun,baik tgk cter harryporter..puasatikan

Hezesuze said...

tak best?? so ddapat ke dr tu nak kutip sampai 4 juta uols?? huhu

zmah said...

Best tak ceritanya?

Wawa_Nadwa said...

EpoLღKunang2 :

best giler.. hahahha! nanges dr rozmey ok.. hahhaha!!

Wawa_Nadwa said...

atty's :

betul tu.
tp org nk blnje tgk je lah.
heheh!

Wawa_Nadwa said...

Hezesuze:

ntah loh.
takpe dia kaya..
heheh!

Wawa_Nadwa said...

zmah :

biasa biasa je kak..
=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998