Wednesday, November 24, 2010

Family P R O T O N

Baru perasan yer yang semua adik badik abah pakai kereta proton. Gambar-gambar dibawah hasil kerja pakcik ku yang sememangnya takde kerja lain nak amek gambar kereta, ni masa hari raya haji lepas.. hohoho!

Bagus gak dia pegang kamera aku, semua benda dia nak snap sekurang-kurangnya ada la benda aku nak update.. kekekkeke!!

Merah menyala ini adalah kereta Yang, bapak saudara aii.. =)
Kereta yang tak berapa nak kilat ni kereta Acik Fendi aii.. hehe!
Kereta ni plak kereta Mak Uda.
Satria ni plak pakcik ai punya gakk..
Kereta yang comey dua-dua ni sudah tentu abah dan aku punya.. hohoho!
Tu ada lagi yang tak balik tuh, si Incik savvy, Incik gen2 dan Myvi. Eyh MyVi tuh proton ke?? eyh tak tak. tuh tak masuk.. hahahha!!

Bila semua dah berkumpul sampai takde tempat nk parking kereta yer. Aku dah mengagau nak parking kat mane. Akhirnya parking la jauh sikit, kena la menapakk. Kang parking juga kat sempit2 tuh, tercalar mau nanges tak berlagu.. Jauh ckit takpe, janji s0lamat.. lalallala!!~~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998