Tuesday, November 2, 2010

Cuti-cuti Cinta

Kalau bukan kerana Nora Danish yang comey ni tak kuasa aii nak gi tgk Cuti-cuti Cinta ni tauu. Hehhee! Lagi-lagi bila digandingkan dengan Farid Kamil, huii lagi getik nak pi tgk dan mengharapkan cerita ini lagi hebat dari cerita yang biasa kita tgk... =P
Tapiiii.. Kepuasan yang biasa-biasa je. Entah lah! Rasa macam ada kekurangan disitu, kebanyakan pelakon yg nk buat lawak tak menjadi, rasa kecewa dengan lakonan Cat Farish. Macam baru berlakon je, yang geng dia yg lain tu paham la kaku mungkin sebab first time, tuh aku leh la terima kan..

Lakonan Nora yg ngada-ngada itu menjadi walaupon aku tak shuke watak itu. Hahha! Lakonan Farid Kamil juga tidak mengecewakan, slumber n spontan je. Scene kat Pulau tuh kejap sgt lah, tak pueh tgkk.. =) Aii beri bintang sahaja. Tenkiuu!

2 comments:

A D I A said...

rasa tak sanggup tgk citer ni mengenangkan ada dialog nasi lemak 50 sen tu hehe. perlu ke skrip gitu?

Wawa_Nadwa said...

A D I A :

oh!
org lelaki kot shuke dgn skrip itu.
hahahha!

klu sy kan kak, sy sgt malu!
heee!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998