Monday, November 29, 2010

Bekpes @ Republik KOPI

Haritu masa raya haji tu bleh plak dua-dua cafe dalam kampus tutup. Pastu PokLeh baju belang-belang ni ajak gi bekpes kat luar. Ntah mimpi ape ntah nak belanje kemain excited lagi, kiteorang ok je rezeki jgn ditolak. Hehehheh!
Dia bwk tempat yang takpenah pon kiteorang jejak. Republik KOPI @ Balai Seni Lukis Negara.Ditemani Baie, Nizam & Yus.. Hehhee! Jalan ngan PokLeh mcam jalan dengan bapak sendiri gitu.. Kiteorang cam anak-anak ikut bapak gi bekpes.. heeeeeeeee!!
Aku pilih meehoon sup je. Hmmmmmmmmm Kureng.. hehhehe!! Agak berbauu. Taktau bau ape, macam bau ayam yg tak freshh je..

Pasni nak lunch sini plak, nak rasa lauk pauk kat sini..

Maceh Pok Leh belanje kami bekpesssss.. Tahun depan takde dah sbb dah pencen.. =)


3 comments:

nUR_rOsALiNdA said...

Eeeeee
benci la kalau baca post org ada makanan nih..Terliuq dah

Hezesuze said...

weii thn depan bleh lagik arr banje dengan duit pencen mihahahaha

EpoLįƒ¦Kunang2 said...

Wah, grand jugak brekpesnya tu. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998