Tuesday, November 2, 2010

Background Baru Serba Hitam..

Kenapa saya memilih hitam??
.
.
.
.
.
.
Sbb saya rasa hitam itu menawan.. Hee!!!
Jawapan yg ringkas kan.
Dan aku rasa hitam tu tak serabut, dan mudah nak baca la kot. Sapa-sapa punya background kaler hitam aii akan d0k lama-lama dlm blog itu sbb aku akan baca dengan senang hati. Heeeeeeeeeeeeee!!

Tapi yang kaler selain hitam tuh jangan bimbing kerana aku akan terjah blog korang juga. Janji mudah baca dan tak serabut.. Aii sebenarnya jelesssssssss tgk background korang yg chantek-chantekk!! Hebat nya mereka..
Disebabkan ai tak bape nak hebat jadi ai buat je la kaler hitam plain ni je. Abeh cito! Lallalalla~~

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998