Tuesday, November 9, 2010

1st Lucky Draw by HEZE SUZE

Apa-apa pun yang penting tempek gambo neh dulu yer.
Mereka ni kan kemain rajin lagik buat contest, join contest segala bagai. Rajin sgt oh. Nak harapkan acik neh?? Sgt malas. Heeeee!!

Join contest ni sbb alahaii sgt la mudah. Takyah engkooo nak jwb soalan, nak pikiaQ slogan paling aku lemah dan hanya tempek, publish dan kalau ada rezeki.. Dapat la ko RM 50 tuh. Ish sapa nak kasii kan.. =)
Peraturan peraturan nya adalah seperti berikut :
  1. MESTI jadi follower blog http://hezesuze.blogspot.com & sila nyatakan ID follower uols ok..senang akak nak catch up.
  2. Opkos kene wat 1 enty sal lucky draw nie...simple je pun Ok...
  3. Letakkan BANNER di sidebar uols dan link back ke entry ni ye.
  4. TAG 3 rakan uols..lebih pun takpe tapi jangan kurang haha.
  5. Akhir sekali jangan lupa tinggalkan komen di entry ni & juga email uols ok.
Mudah kan kan kan.. Apa lagi j0m jom join. Mane tau rezeki kam0o kam0o kam0o!

Nak TAG anda yg bertuah.. Hehhehhe! Calun-calun adalah Kak Fieza, Zahirah & Nazirah. Cepat buat kalau tak ai majuk bawah meja.. =P

7 comments:

ChiLaBaey's Spot said...

Haaaa.. Merajukjer, nyorok bawah meja, merajuk jer nyorok bawah meja... Sambil2 tu makan roti yer Wa... :)

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's Spot :

tu je tempat stategik nk nyorok pakngah. hahahha!!

ni tgh mkn roti kering ni.
jemput pakngah..
=)

Hezesuze said...

adeehh sume rules uols dah ikut cuma satu jek...awat tak bagi link nie kt komen akak ?? hadddooiii...

cepat bagi link...huhu

Wawa_Nadwa said...

kak heze :

owh yeke..
ok ok..
jap!

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

thanks wawa tag akak..hahaha
ni tengah nk buat ni..wekeke

Wawa_Nadwa said...

kak fieza :

hehe.
ok selamat la yer!!
=P

~~nAzIrAh aShAr~~ said...

heheheh..ok..masyeh yek tag kite..nak wt niwh..hua5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998