Friday, October 22, 2010

Saya mahu Blackberry Torch 9800 jugak!!!

Blackberry Torch 9800 siapa yg tak nak weyh????
Kamu tak nak??
Ish rugi rugi..

BlackBerry Torch 9800 merupakan smartphone pertama dengan keyboard BlackBerry dan skrin yang besar padang bola dengan 3.2 inci dapat lihat dengan jelasnya ok. Kalau tak nampak lagi aku taktau lah. Dilengkapi dengan kamera 5MP, memori 8GB diupgrade dengan micro SD card lagi huii hebat hebat. Kalau dapat la satu neh, mesti online memanjang. Facebook plak update sentiasa. Huhuhu!!

BlackBerry Torch 9800 sesuai sangat untuk aku yang suka bergambar. Lepas ni tak perlu lagi dah nak usung kamera besar ku lagi kerana kamera BlackBerry Torch 9800 sahaja sudah cukup. Owh berbaloii baloii.. hiks!
Kenapa kenapa anda perlu gunakan celcom exec 50 :

- 15 sen kadar panggilan ke nombor lain.
- Automatik diskaun setiap bulan.. huiyoo!
- Bicara lebih, menabung lebih banyak. Semakin banyak yang anda gunakan, diskaun lebih banyak hingga 30% setiap bulan
- Rendah komitmen bulanan RM50 sahaja.
- PERCUMA Celcom Broadband Dasar Rencana selama 1 bulan dengan kelajuan sehingga 384 Kbps

Hebat tak hebat tak??Kalau tak caya meh la tgk sendiri meh..
Hoiy0hh! berbaloii baloiii
Ni 1st time join contest nuffnang walaupon aku dah lama join nuffnang. Hehehe!! Sebab aii sudah jatuh chenta dengan BlackBerry Torch 9800 tu yang gegeh gak join contest neh.. Kalau nak tahu keterangan lanjut mengenai contest ni buleh klik link Nuffnang ni yeah..

Jom join mana la tahu rezeki korang nak dapat
BlackBerry Torch 9800 neh kan kan kan. j0m j0m j0in!!

3 comments:

atty's said...

kty nak jugakk............

Hezesuze said...

wah nak jugak...kene join contest nie huhu

nesloais said...

padan laa post pasal celcom blekberi bla3.. ingatkan dah jadi ejen sale celcom.. rupanya masuk contesttttt..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998