Friday, October 1, 2010

Photoshoot Raya Lagikk.. hehhe!

Cerita raya tak abes lagi yer. Byk noo gambar nya kalau buleh semua aku nak tempek.. Hehehe!! Raya ke dua kami semua dh mengambil kata sepakat nak pkai baju cotton. Ada yg gegeh pi carik malam raya pon adooo.. hehe!Biasanya raya kedua pi rumah macik pacik. Rumah MakLang, rumah MakJang kadang sampai dah tak larat nk jalan dah dengan cuaca panas terik. Mata ni berat je.. Kalau org sorong bantal mau aku tid0 gak. Hahahha!!Anak beranak yang tidak abes bergambo.. =) Gadis berbaju kurung cotton.. =)Senang ok kalau dah byk kereta sendiri nih. Takyah sibuk2 nak tunggu dorang balik sama, lagik dah hebat jalan kt kampung. So gi sendiri sendiri je.. Pastu buleh plak singgah kt taman parit buntar ni semata-mata nk bergambo. Buleh gitu?? =)Macam-macam gaya ada. Org pandang pon buat taktau sudah.. hahahha!
Duduk plak, ni auto pun jadikk..
sisi atass..
Gadis dan tembok.. haha!~
Lirik kan mata tu penting.. Konon takmo pandang kamera.. lallala!~~Ok mari balik.. =)
dah korang tgk2 je la gambo erk.. adoi byk sebenarnya nk update tp tak berkesempatan ade je program.. hehhe!!

Ras0 nya berat den bulan syawal ni naik secara mendadakk kottt.. makan makan dan makan sajorrr!! huii.. Open house ada lagik tak?? meh la jemput aii.. hahhaha!

1 comment:

~~nAzIrAh aShAr~~ said...

MAkan jela ko ea kak..xpe tetp maintain g2..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998