Thursday, October 14, 2010

Majlis Hari Raya Peringkat Universiti

Lepas je balik kursus IQTAN di Genting Highland aku stay sampai malam yer semata-mata nak menghias khemah utk office. Setiap jabatan diberikah satu khemah, kooo hias la khemah masing-masing.

Yang bestnya dorang ni semua semangat turun padang sama-sama hias khemah.. Sampai ke malam pon masih ramai turut sama membantu.
Khemah kami bertemakan suasana kampung gitu.

Sempat memandang kamera walaupon sedang bekerja. Penat sgt penat baru balik kursus terus hias khemah tapi enjoy sgt-sgt. Huhuhu!!Haaaaa.. Hambek kooo.. Berdondon pink kaler ok.. Hehehe!! Sempat beli kain tu sebelum raya, nasib baju siap seperti yg dimahukan tapi ada gak baju yg lain tak siap. Kalau aku la frust bt0l kalau tak siap. hiks!~Pagi-pagi ingatkan dh pakai comey-comey takyah buat keje. Hehe! Kena gak buat tapi aii rela ok. Hanya potong tahu goreng rencah utk Meehoon sup je, tak susah pong. Ofis kiteorang masak meehoon sup yer yg jabatan lain laksa adoo, nasik arab adoo dan byk lagik lah. . =)Lepas je potong-potong tuh Kak Awin ajak jalan-jalan, bi0r org lain plak yg wat keje. Kekkekeke! Aku ik0t je la.. huhu!!

Yg best nya, mana-mana khemah yg kiteorang gi ada je kamera. Cam kamera ni setiasa ikut kiteorang gitu. Hahhaha! Koo senyum je laa.. =)Dah tak larat nak jalan lepak kt khemah je. Nasibbb la ade sediakan kerusi kat khemah ni haaa.. Ada la gak tempat nk lepak..Terpaksa jadi macam ala-ala model gitu masa pengadil ngah amek markah khemah. ko kena duduk konon kat beranda rumah menanti tetamu datang. Hahhahha! Ai sgt malu ok menjadi perhatiann.. Rasa nak tutup muka pkai tudung salji ni. Suruh plak dengan En Fadly ni ha, tertiba nerbesss aii tau.. >.<Hamboii kemain besar mulot kakak tu gelak. Hahha! tak cover langsung.. Lega la semuanya dah selesai takyah ko nk berlakon lagi. Konon salam-salam tetamu gitu.. =)Bila dah annouce buleh makan, gegeh pi khemah ke khemah carik makan. Hahhaha!! Mana dah siap bungkus tu lagi senang, buleh bwk balik je terus. lallalalla!!~~ Posing lagik tanpa dipinta dicelah dedaunan..Makan siap berkongsi lagi yer. Yang mana kutip tadi tu simpan bwk balik rumah. hiks!
Anak dara & Mak dara makan diberanda sambil berposing sopan.. =)Ada plak beskal comey nehh.. Beskal plus motosikal, dua-dua pon buleh. Comey sgt moto tu yerr!!Bile aii naik lagi bertambah comey 'KUKU' neh.. hehhehe!!Kak shima, Cik Wawa & Puan Norzie.. =)Dah tak ramai orang baru ai takeover jaga makanan.. "Mari mari meehoon sup!!"
Berkat kesungguhan staf akhirnya kami mendapat tempat ke tiga sahaja. jadi la dari tak menang langsung kan.. =)
Senyum cik wawa yer senyumm.. Rasanya hari tuh lenguh pipi d0k senyum je. Yela kamera merata-rata snap gambo aii je kan.. Ihiihihih!!Ok abes dah, penutup entry hari raya... =)

2 comments:

Hezesuze said...

wah meriahnye siap nk deko khemah segala bagai kan...tapi cantik baju ko wawa....akak suke....huhu

weiii ko masuk ler gadis melayu wawa oiiii....kompom menang huhu ada talent ko tu ahakss

Wawa_Nadwa said...

kak heze :

baju cantek kan kan kan. shuke sgt!

ish kak oii.. tak sesuwei ok nk masuk gadis melayu gelak pon satu kampung dgr. hahhahah!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998