Tuesday, October 26, 2010

Lupa nak tempekk..

Ya Rabbii.. Baru aku perasan yang aku tak tempek gambo-gambo ni lagi dalam blog neh. Hehhehe! Dah abes raya bawu aku perasan uollsssss.

Takpe takpe dah abes raya pon, gambo tak expired pon kann kan kan.. Hehhhee!

Gambo semua hasil cil0k dari fesbuk Angah, sepupu aku yg paling sengal. Yang macam muka ala-ala zamani slam tuh dia lah. Lallalalla!!~~Gambar-gambar ni semua kami dirumah Acik, adik kepada mama pada raya ke 3 kot.

Aku shuke berada dirumah acik ku neh sbb tenang n damai je. Sekeliling semua pokok-pokok sejukk sentiasa. Seronok nya rumah kampungg lapang, luas nak main kejar-kejar pon buleh tak de masalah ok.

Haa nak bergambo pun senang sbb ahli keluarga ramaiiiiiii.. Kalau ko nak kawen esok, dewan tu penuh dengan keluarga sesajorrr nampak gaya nya. hahahhaha!!Daun yg hijau itu sgt chantek! saja puji daun itu takkan nk puji kiteorang plak kan. Hiks!~~

Baju hasil rembatan di Time Square. Mula-mula macam was was nak beli sbb aii ni kan uolls tau je la fesyen baju peknen sesajor kan. Tak reti nak 0ver, tak reti nk berpesyen sgt. Bagi aku simple dah ok.. Ni pon macik macik kata "chantek kakk.. chantekk kakk.. Beli je lah.." haaa kan dah terpengaruh tuh, beli la gak.. =)Sepupu ku. Yang botak dibelakang itu adalah pakcik ku, adik bongsu mama.. =)Adik sepupu yang rapat dengan aku.. Posing atas moto si Nami.. Hahhaha! "Nami sejak beli moto ni tak penah lagik bergambo dengan moto ni lagi tauuuuuuuuuuuuu.." Kata tuan moto.. hohoho!!

Moto kamu ni nami chantek sgt sbb tuh kami bergambo disituu.. Saboo je lah!weh ade plak group plak kooo.. Tertiba baju semua lebih kurang je..

Putih itu suciii.. wekk! hahhaa.. Orange itu buah orenn... hahahhaha!!Hitam itu menawann.. chewahh!!
Hitam itu berani.. meeowww!! hehehe..
Owh romantik nyerrr.. Dia sepupu ku yg sengal itu. Hohoho!
K a m i
Family mama yg tidak cukup korum. Kalau semua ada penuh laman itu ok..

Kalau dh kumpul ramai-ramai kan ade je benda nk borak. Yang kelakar tuh dh macam pasar malam semua org nk bercerita. Hhahaha! aku sgt bahagia mempunyai keluarga yang besar dan hubungan kami sgt baik dan sgt rapat..

Sgt sayang mereka. muahk!

4 comments:

ChiLaBaey's Spot said...

Amboi ramainye family member... Kalau masa nak naik pelamin ni, banyak tol yang nak diharungi ni Wawa... :)

Hezesuze said...

fuyooooooo gegeh ko berposing sakan kan wawa...ngeee

cantik baju ko..haha

atty's said...

wa..baju tu mmg cantek pun ..

mummysyafie said...

salam wawa..dah jumpa dah blog awak..hihihi..

cantik baju..kat times square mmg byk choice. tapi saiz akak non adoo.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998