Monday, October 11, 2010

Kursus IQTAN @ Hotel Seri Malaysia Genting Highland

Kursus IQTAN = 'Program Motivasi dan kecemerlangan Diri' dalam bahasa arab la kot. Tu kata penceramah tu lah. Hehhee!!

Ni first time buat kat Genting Highland yer. Macam gempak je buat kt genting kan padahal takde pape pon. Kursus ni pon 2 hari 1 malam yer. Dapat la merasa tido hotel satu malam. Hahhaa! lawak tak.. Nasib la dekat kalau tak, tak kose aii tau.. =)
Kami bertiga adala peserta terawal sampai. Mane idak nya kami disumbat naik hilux tu yg kejap je sampai. Yang mereka naik bas tu tak nampak2 batang idung.. lalalla!!~
Majoriti semua peserta kursus adalah lelaki, hanya 6 orang sahaja peserta perempuan. Jadi tiap2 kumpulan tu ada la sorang perempuan sebagai penyeri.. huhuhu!!

Tapi tak best ape-ape aktiviti si perempuan yg kena buat, nak jawapan pon tunggu perempuan gak. Hampagasss sungguh tau mereka nih. Hhahahha!!
Yang best plak apa yg aku kata semua dorang ikut je tanpa sebarang bantahan. Muehehehhe!!
Penceramah hanya soh buat pendayung je sebenarnya bukan susah pon. Terkebil-kebil nk membuathnya..
Dh siap pendayung tu cam kelakar plak.. Dh macam pengacau dodol pun adoo.. kehkehkeh!!Sesi malam plak.. Tak byk aktiviti hanya dengar je ceramah.Hari kedua.. Ai jadi pinky gitu. Kalau perasan name tag aku tu kan ade stiker bintang2 tau. Lagi byk ko bersuara or bercakap lagik byk bintang ko dpt. Sampai aku dh naik segan nk jwb pape sbb dorang kata aku gila bintang. Hahhaa. Si0t je tau..
Bergambar bersama penceramah.. =)Bersedia nak balik.. Seperti dalam jadual kami sepatutnya balik petang, ada masalah teknikal terpaksa pulang lepas lunch..
Cik Baie, Cik Daniah & Cik Wawa.. =)
Haaa ada jgk kursus untuk tahun ni takde la SKT kang kosong takde kursus.. Hihihi!!~~

2 comments:

Hezesuze said...

amboiii kursus smpai ke genting tu uols..clust!!

tapi ko mmg cantik ler wawa...geyam lak akak tgok hehe

Wawa_Nadwa said...

kak heze :

ni first time ok..
takde la sejuk pon. haha!

maceh kak..
muahk sekali lah.
hehhe!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998