Wednesday, October 13, 2010

Ku sedar hanya pakai saga BML je..

p/s : Entry spesel utk pemilik kereta ini..

Kalau korang pkai kereta cam gini jgn la terasa plak ekk.. Bukan tujukan kat korang pon tapi pemilik kereta ini.. Ai sed0r ai hanya pkai kereta saga BML sahaja. Wak luu sesedap parking belakang hingga aku kena tunggu plak pemilik kereta ini berjam ok..

Sabo wawa saboo.. Hutak ko la nk saboo. Dengan cuaca panas kooo plak sesedap rasa block kereta org pehtu lama plak tuh. Mula la tangan ni gatai nak tekan honnnnnnnnn tuh!!
Adik perempuan aku kata "Kakk, bleh je kalau ko nak kuor kak.. tapi hati2 aar kalau kena nasib aar.."

Aku cuba gak la kuor tapi GAGAL.. Tunggu lagi mane tau mak datin ni sampai jap lagi ke kan. Haaa camne aku tau perempuan sbb ade TAG dia dalam kereta tu, dapat la tgk dlm gamboo. Rasanya ada kerabat diraja gak kotttt. Cam ada pangkat je kan.. Adoiii!!Aku ngan adik perempuan aku nk tunggu gak kan, nak gak tgk siapakah pemilik kereta ni. Sbb adik perempuan aku dah semangat nk sound.. Hehhee!

Nampak gayanya takde rezeki nk sound org la..

Cubaan yg terakhir dapat juga keluar dari parking tersebut dengan gegehnya. Huii KetaQ lutut ni ok dengan penuh berhati-hatii. Berdebar tu jgn ckp la mmg sipi sipiiiiiiiiiiiiiiiii je nak kena kereta dia.. Kalau kena tuh lantak la kot.. Hehheheh!!

Tapi aii rasa kalau perempuan lain tuuu mmg tak lepas kot, mesti jap ke depan jap ke belakang. Tertiba nk vangga diri plak kan. Choii!! muehehehhehe!!
Cuba jgn pentingkan diri sendiri.. Tertiba entry emo plak pagi nih.. hahhaha!

14 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

mntang2 la pakai hondakan...

momguess said...

kalau akk konpem akk hornnnnnnnnnnnnnnnnn

Liquid said...

kalo incek liquid, hornnnn aje la jawabnye. igt kereta2 besar sesuka ati je bley block org ke

haya_yaya said...

owwhhh..mmg pns ati kalo kene block gini pastu bole lak jadik bodo mcm ko parking kt parking lot kan...harus lenkali Wa ko bg dia note kt cermin,..org2 kuang hajaq gini mmg xleh bagi muka..

WaN♩ said...

kok iye pon ade pangkat bagai..xde makne nak bleh wat semua benda sesuka ati je kottt..huhu

atty's said...

patutnya tinggalkan note..wa..selfish..org camtu.

ChiLaBaey's Spot said...

Bagus Wa, sabar betul yer time tu... Pujian untuk awak... :)

Wawa_Nadwa said...

::FAIZ FARISH::

haaa tu ler pasal..
haih!!

Wawa_Nadwa said...

momguess :

kang hon malu kat org plak. hehehhe!!

Wawa_Nadwa said...

Liquid :

kete mahal tuh yg tak kesah nk parking mane2 pon..

Wawa_Nadwa said...

haya_yaya :

mula mmg nk kasi note kak..
pueh carik pen plak takde mmg dh nk buat. hahahhaha!!

Wawa_Nadwa said...

WaN♩ :

tuh yg paling geran tuh.
hmm..
pangkat mereka lebih tinggi dr kita nk buek camno..

Wawa_Nadwa said...

atty's :

dh nk buat kak tpi takde pen plak. geram sgt!! tak pikir org lain..

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's Spot :

sabar sabar gak pakngah.
tp pikir la org lain ckit kan.
gegeh gak nk kuor tu kalau tak berjam lagi kena tunggu..
=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998