Thursday, October 7, 2010

Jamuan Hari Raya @ Sime Darby

Ada jemputan majlis hari raya kat Sime Darby Convention Centre tempoh hari. Aku dah ler tak penah sampai ke sana, siap print map ok takut2 sesat plak. Alhamdulilah tak sesat pon, kira hebat gak aii nii tapi kelam kabut org yg drive ni jgn ckp lah. Lagi2 bwk org yg tgk map pon tak reti. hahhaha! Lawak ok.. Huhuhu!!

Jemputan pula daripada Takafur Insurans. Aku dan kak Yanti jemputan mewakili jabatan kami. 2 orang je pon yg dapat gi, alang-alang tu angkut dengan mama sekali gi sana. Hohoho!! bukan depa tau pon mama staf kan.. hiks!!Masa tu dh siap pesan kat mama jgn terlepas ckp plak. Jadi mati kutu mama tak ckp pape., yang dia tau makan makan makan.. Hahhahha!! sabo je lah.. Jemputan ini pun sebenarnya atas nama Kak Yanti ni, dia je yg kenal ejen insurans tu jadi biar dia je yg ckp byk dengan ejen tuh. Aku ngn mama hanya makan je. Org tanya sepatah jawab sepatah je. Kang ckp lebih2 salah la plak kan. hehehhehe!!Pas makan kenyang2 balik la weyh.. Makanan semua sedap-sedap, aii sampai fening nak makan yg mane satu dulu.. hehhehe!!Mama adalah pelakon hebat malam tuh.. Syabass bete!! hehehhe...

2 comments:

atty's said...

nasib mama pandai berlakon.ekekeke.kalo kty jadi mama wa..pun den makan je..selagi mampu

Hezesuze said...

makan2 free rugi kalo tak pergi kan uols....huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998