Tuesday, October 5, 2010

Gilak cermin..

Mereka berdua ini pantang nampak cermin ade je misi utk bergambo walaupon ketika itu mereka didalam toilet. Muehehehehe!!

Yela selalunya kat toilet je yg ada cermin besar selain dari fitting room kan kan kan?? =)
Lagi-lagi kalau toilet tu takdak org lagi hebat mereka berposing. Lallalala!!~~Si kakak baju ala-ala lembu, si adik baju kotak-kotak ala-ala pengembala lembu. Buleh gitu?? hahahhahhah!!
"Nyah, ko takde belt lagi beso ke??" hehehhe..
V(^_^)V
Agaknya lagi lama depan cermin tu buleh retak kot ashik bergambo sesajor. kekekeke!!

4 comments:

momguess said...

comei!!!
kang kalau puji kakak
adik jeles
puji adik
confirm kakak sentap kan
so nk nak selamat
den puji dua2
heheheh

Rashid said...

Tak suka tgk cermin lama-lama.. rasa makin macho pula .. hehe

ChiLaBaey's Spot said...

Dah macam kembar pulak sekali tengok... Hehehehe... Tiga kali tengok dah macam kemban pulak rasanye... :)

lily lotus said...

tali pinggang tatap menjadi pojaan hatiku :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998