Friday, October 8, 2010

Gemersik Aidilfitri

Majlis Sambutan Aidilfitri??

Gemersik Aidilfitri??

Majlis Makan Malam Aidilfitri??

Lebaran Aidilfitri??

Hurm tu semua nama mula-mula dirancang utk sambutan majlis hari raya utk jabatan aku. Setelah diteliti dan kata sepakat akhirnya kami memilih "Gemesik Aidilfitri" untuk majlis hari raya tu nanti.

Sejak pindah opis baru ni, macam-macam aktiviti yg mereka rencanakan dan yg bestnya aku juga turut terlibat menjayakannya. Best best!! kalau kita turut menjadi org penting dalam sesuatu majlis yg dianjurkan.. =)

Aku telah dipertanggungjawabkan bahagian jemputan. Risau gak kalau tetamu pada malam itu tak ramai, nk kena jwb sapo laei kalau bukan eden kan. hehehe!!Makanan pula order katering sudah.. hehhehe!! Walaupon ada macam-macam menu aku hanya makan Laksam sahaja. Sbb?? Siang tu ade 2 open house yer aku terjah jadi malam makan ckit je..Sbb ape makan ckit?? Tgk tgkk.. Mak datokk koooooooooooo.. Raya raya ni makin bulat plak aku tgk koo ni waaa.. Hahhahahha!! Pangggg sekali pehlishh.. =PJadi bile nak amek gambo tuh buat buat la muka tu kempis sikit yer.. ke amek gambo tu jauh jauh ke takde la nampak sangat ketembaman itu.. hehhehe!!
Gadis-gadis yang adoo kat opis aku nih haaa.. Ni je la yg gadis nya yang lain semua kebanyakan dimonopoli oleh kaum adam.. hehehhe!!
Posing ngan moto plak.. =)
Eksyen je lebey.. lallala!!~
Berlatar belakangkan rumah dah suasana kampung. huii cantek woo!!Gadis-gadis dan mak budak yg depan sekali tuh. hehehhe!
Yeahh!! 'Family' baru sayaaaa.. Tiada lagi KST, kini saya dibawah family yg baru yg lebih ceriaaaa... i l0ike!! =)

1 comment:

nUR_rOsALiNdA said...

bab bergambar........
ko no 1 kan
hehehehehe`

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998