Thursday, October 21, 2010

Eat Pray Love

Uiiii..!!
Sgt mengant0k ok tgk cerita ini.
Menguap patpl0hpat kali.
dan yg paling penting TAK PAHAM!
hahahhaha.Ada org ckp best ke??
Owh mungkin aku tak fokus kot.
Ke aku ni slow sgt utk memahami jalan cerita itu.
Hahhaa!
Dalam panggung tu dah jadi tak tentu arah.
"Bila nak abes neh.. bila nak abes nehh!!"

Huh!
Aku tidak sesuwei tgk cerita-cerita gini.
Bohsan!Ingat dh nk kuor panggung tapi memikirkan tiket menceceh rm 13 sorang, batalkan niat nk kuor. Membazir je taw, janji abeskan je duduk dalam tu walaupon tak paham! muehehhehe..

8 comments:

ChiLaBaey's Spot said...

Tu lah Wa... Tak ajak lagi.... :(

Hezesuze said...

ko kene tgok lagik sekali kot wawa baru paham ahakss

momguess said...

kalau akk konpem dh tido dengkur2
hahahaha

Puan Capa said...

cter tu perlu penghayatan tu

Wawa_Nadwa said...

ChiLaBaey's Spot:

alololoh!
sorry.
pasni wawa ajak cite yg besh punya.
hehehe!

Wawa_Nadwa said...

kak heze :

takmo tgk dah cite ni.
membazir sajorrr..
hahhaa!

Wawa_Nadwa said...

momguess:

hahhaha!
takde sampai dengkur kak..

myranaqi said...

btl2..cete ni sgt2 ar xbest..mmg nth pe2 kn cete ni kn mmg xfhm pun..btl2 membazir...huhuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998