Saturday, October 2, 2010

Beautiful Blogger Award

Meh meh hambekk award nehhh!!
jgn malu2..

1. THANK and LINK the person that gave you the AWARD
Thanks to MS Alin kasi award ni. Dah lama dah rasa nya tak dpt award.. hehe.. Aii teruja u.. hehe!

2. PASS to 15 blogger you've discovered and think fantastic
Adoyaii sapo plak den nk kasi neh.. Byk plak tuh.. Ok nama ni semua yg ade dalam list aku.. Jgn malu jgn segan yer amek je..
- Kak Heze
- Cheq Qaseh
- Diarihariku1976
- Kak Nurmala Mazlan
- Kak Wanie
- Nazirah Ashar
- Effa
- Syaidatie Nurdilla
- kak Lisa
- Kak Mayang
- Momguess
- Cik Puan Miera
- Honeysour
- Nemo owh nemo
- Kak Atty


3. contact said blogger and let them know they've won this award ;)
Hmm tgk la kalau sempat.. kekekke!~

4. State 7 things about yourself ;)
- Suke ketawa
- Tak suke bau rokok.. Busyukk!
- Minat giler bergamboo
- Geli dengan lipas..
- memiliki kereta 'SIPUTEH'
- masih bujang.. hehe!
- Mudah tersentap, jgn la koo tengking meleleh aiyak mata.. hahaha!!

Ok dah itu je.. tata!!

6 comments:

adenium said...

ada gakk...
ok... sooner or later kita tampal kat blog kita ye.. :D

Hezesuze said...

amboii motipp nama akak yang pertama? huhu

orait2 thanks akan ditempek kt blog...

Rashid said...

salam

Tang "minat giler bergamboo" tu yang saya tabik habis!! .. hehe

CikPuanMiera said...

wah.. dapat award.. maseh lalink :D

momguess said...

nama den pon ado?
hishhhh

~~nAzIrAh aShAr~~ said...

mekaseh sis 4 da awards!! bwu pasan..lme da x bjaln2 kat cni..bz...hee~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998