Wednesday, September 15, 2010

Takde open house ke??

Korang dah start keje ke??
Walaweyh ape barang start keje awal-awal tak rock la. Muehehe!

Rock apa kejadah nyer.
Aku masih bercuti, amek cuti lama koooooooo..
Tak henggat d0nia amek cuti sampai 1 minggu.
Sekali hambek koo..
Ai buhsan u duk umah je..wuwuww!!

Korang takde wat open house ke??
buat la buat la buat lah..
buleh aku datang..
keh keh keh!!
Ni kes malas nk masak kt umah yer.. lalalalla!!~~

Dah la balik kampung kejap je.
Hari ahad, raya ke 3 dah pulang ke tanah air (KL je).
Bapak punya jem sampai jem gak la kaki ai ni walaupon kereta oto.. Hiks!~
Aku ni dah la jenis takleh drive slow, mata pon gerenti nk terlelap..
Dengan jem lagik, wa rasa cam nk lapik toto tepi jalan nk tido jap. Hahhaha!! Yang dorang balik ari ahad ramai2 tu wat ape, cuti la lama ckit.. coii!!Byk menda nk cerita tapi nanti2 la update tunggu mood tu dtg. He he he!!


4 comments:

eqbalzack said...

ada2...kita sama2 tunggu wawa...hehe

syanaim said...

::wa akk nak jemput dtg kenduri kawen akk 26 september ni..nak bg kad tp xder alamat wa..:D..::

Wawa_Nadwa said...

abg EQ :

owh ok.
masih menanti..
nape la tak harini ke esok ke.. hehehe
jgn smpai wawa dh start keje sok br nk wat. hahaha!!

Wawa_Nadwa said...

kak sya :

owh yeke.
rasanya akk dh tag kt fb kot kan.
insyaAllah klu takde ape2 hal sy dtg..
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998