Wednesday, September 22, 2010

Shopping di malam raya

Sempat shoppinggg kooooooooooo malam raya kat kampung harituh. Dapat la rembat selai baju cotton, bertambah baju raya lagi. hehehhe!!

Mula-mula masa dorang nk beli aku sesedap rasa sound "udah-udah la tu shopping.. kasi chan kat org2 kat sini shopping plak.. cam kt KL takde je.. bla bla bla.." hehehhee.

Sekali tgk tgk aku yg beli. Hahhahahha! Masa masuk satu booth ni gelap je, lampu takdak. Dalam gelap masuk gak tgk baju, saje cuci mata. Sekali nampak satu baju kurung cotton ni, cantek!! Corak tak macam cotton pun kalau kita tgk.

Tanya harga, pastu tawar menawar dapat la murah gak. heee!!~~

Ni la baju kurung cotton itu, pkai raya ke 2.. Nasib baik bwk tudung kaler merah tuh, takyah nk carik tudung lagi dah.. =)Malam tu gak sempat gi beli kamera kooo. Tapi bukan utk aku tapi utk org, kiteorang temankan aje. Heee!!

Kalau kat kampung kedai kat bandar tuh kol 9 dorang dah gegeh tutup. Gi beli pon kelam kabut sbb nk tutup dah. Ape la relaks la kan.. Buka la sampai tengahmalam sbb ade kak pon pon nk shopping gak. ekekkekek!
Kat kampung kalau aku drive malam2 tak pandang kiri kanan ok. Takut nampak lain plak. Hahhahha! Lampu jalan samar-samar, kiri kanan umah org. Ada byk gak umah lama yg di tinggalkan. Huii seram koo.. hehehe!!

2 comments:

Hezesuze said...

yelaaa baju tu tak nampak cam kain cotton ler...pandai ko pilih wawa..cantik!!

Wawa_Nadwa said...

kak heze :

cantik kan.
tak mcm kain cotton pun.
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998