Tuesday, September 21, 2010

Salam Aidilfitri 2010

PERHATIAN : Kad raya ini akan melekat di atas sehingga abes raya eyh. Buleh?? Tak tak maybe dalam 2 minggu je kot. hehhee.. Next entry sila lihat dibawah entry ini yer.
Terima kasihh!


Kepada semua rakan-rakan ku sekalian tidak kira siapa anda dimana anda, kad raya ku ini khas utk anda semua.

Dikesempatan ini daku ingin memohon ampun dan maaf sekiranya entry-entry yg telah ku paparkan disini menguris hati kalian atau membuat kalian rasa jelik/nyampah dan sebagainya. Aku hanya manusia biasa tidak lari dari membuat kesilapan.

Dan saya ingin mengucapkan
SelaMat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir dan Batin
.

p/s : hati-hati balik kampung tau, memandulah dengan cermat dan ingatkan org yg tersayang. Biar lambat asalkan selamat.. peace no war! tertibe.. Heee!!

Balik kampung woo woo woo balik kampunggg!! Nak balik kampung tengahari ni, doakan daku selamat pergi dan pulang yer.. muahss! =)

6 comments:

Mohd Ridwan said...

selamat hari raye gak...

AZIZUL HASIMIE OSMAN said...

salam aidilfitri miss wawa
thn dpn puan wawa ke?opssss...

Liquid said...

Slamat pergi dan pulang ea cik wawa...


N salam aidilfitri =)

ChiLaBaey's Spot said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Dak Cumel Wawa, mohon ampun dan maaf sekiranye terkasar bahasa, terlanjur bicara dalam kita berblogging selama ini... Jaga diri, jaga makan dan jaga badan yer.... Salam lebaran dari saya Chilabaey's Spot... :)

UnGu VioLet said...

slmt hari raya.. mohon maaf zahir batin dr kak mar..

Rashid said...

okey.. abang ampunkan..

pssttt mana duit rayanya?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998