Saturday, September 4, 2010

Lebih baik duduk di rumah sajor!!

Sekarang ni kalau la uollss pi shopping complex mana-mana, CONFIRM buleh berlaga-laga muntott koooo. Masa ni la mereka semua nk shopping raya. Jalan kat KL plak kalau tak jammed tu bukan la KL nama nyerr, buleh menguji kesabaran kita juga time nehh.Tahun ni takde la nk shopping sakan walaupon kerajaan kasi RM500 tuh lebih baik dok diam-diam dlm bank tuh. Duit tuu kalau aku kuar seharii tuu buleh abesss.

Huii duit ni keluar mengalir cam air je, nak dapat tu punya la susah. Jadi lebih baik duk umah je. Kang kalau nk keluar tgk SALE sana sini, memang tercabar iman wanita ku ini. Nampak baju murah beliiiii.. Nampak kasut murah beliiiiiiiii..

Aihhh!! duduk umah je wawaaaa!! Heeeeeeeee!!Ok meh dgr lagu OST 8 bulan nehh uollss!! bestt.. comey je suara Atilia kan.. Layannn!!~~



Tapi sebenarnya jiwa memberontak soh kuar neh. Hhahahha!! takmo takmo takmoo..

4 comments:

Hezesuze said...

betul tu uols...better duk rmh jek..kalo kluar harussler duit mengalir cam air kan...

ujung2 menyesal sopink ahakss

Kasawari said...

Selamat Hari Raya... Maaf Zahir dan Batin dari Kasawari Sekeluarga..

Liquid said...

hee betul2... kalo kuar rambang mata woh... duk umah diam2 ehehehe

Rashid said...

salam

Wawa.. jom jom kuar ngan abang.. Hari Selasa, jam 9.30 pagi. Tunggu abang kat tempat biasa k..

opss jangan lupa, pakai tu simple je. Tak yah lawa-lawa sangat kerna wawa dah lawa..

Abang .. baju warna oren..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998