Thursday, September 2, 2010

Celebrate+Berbuka @ FuLLHouse, Sunway

Ni kira berbuka plus celebrate birthday aku sekali aar nih. Punya la awai celebrate koo, awal pun beberapa hari sahajorr.. Hehhehe! Fedulikk hape kan.. =)Masa mula2 makan kat FullHouse duluu, dah siap ckp dengan Lalan.. "Birthday sy nnti belanja sy makan kt cni ehh.." hehhee.. Tak malu kan soh org belanje, so birthday aku kali ni makan di FullHouse je.. HIks!!Kasi kurma dua bijik je ohh. Ok la janji ada dari takde. =)Aii pilih orange juice dan Lalan pilih air pelik hape ntah. Ade bijik2 dalam tuh, sedapppp!! Mushroom Soup. Lemak berkrim disukai ramai. Tambah plak tabur almond dalam sup tuh.. Perghhh!!

Makan sikit ok, nak abeskan semua memang tak mampu. Muakk. Kalau aku makan ni je dah kenyang dah. Takyah order lain2 pun takpe. Hee!~Masa ni layan diri sorang-sorang sbb PakLang Lalan pi solat maghrib. Ai c0tiii harituh, tapi tetap lapoo ok ingat cuti cutii dpt makan ke. Same je cam org puasa jgk taw!! =)Tetap order Ciken Chop! Haha. Tak berani nk try yang lain, penah makan ciken ni dulu sedap sooo makan ni sajorrr.

Aku kan dh melantak sup kemain byk, nak abeskan ciken chop ni bercinta kooo. Aduiii takleh masuk dah. PakLang Lalan dah bising kata membazir.. Hahhahah!!

Tapi takpe dia ade buleh abeshh kan sbb tangki dia lebih besar dari saya. Bagus kan kan kan!!n our desert, brownie cake + vanila ice cream!! Mabelesss..
Thanks to PakLang Lalan belanja berbuka puasa + celebrate birthday saya disini.. =)

Owh paklang Lalan ni pakcik angkat saya. Hahhahha!!~

4 comments:

Hezesuze said...

wah pakcik angkat uols malu ler pulok....hahahahaha

Wawa_Nadwa said...

kak heze :

hahhaa
akk kena ke pakcik sy?? hehe

atty's said...

happy belated besday wa..

momguess said...

pacik angkat erk?
hehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998