Wednesday, September 15, 2010

Berita Kematian Datuk Sosilawati

Serius ok.. Aku sgt terkejut dengan berita kematian Datuk Sosilawati ni. Aku tau pon masa online fesbuk kat kampung. Huuuii walaupon aku tak berapa kenal sgt pon, tapi berita itu cukup menyedihkan.

Cerita kehilangan Datuk Sosilawati ni pon dah buat aku berdebar-debar, lagi2 dia tidak dapat dihubungi oleh keluarga beliau. Kooo bayangkan la perasaan anak-anak dia ketika itu, lagi-lagi dah nak raya. Pelbagai spekulasi yg dibuat oleh aku sendiri. Hilang kena culik?? Hilang excident?? Hilang ada masalah kewangan?? semua ada.
Tertiba teringat plak cerita kematian Along Spoon ntah berapa tahun yg lepas. Kehilangan Datuk Sosilawati ni bermain-main di kotak pikiran aku ini. Risau bila kehilangan dia, sama serupa arwah Along Spoon. Jangkaan ku tepat. Mati dibunuh. Tapi rupanya lagi kejam pabila mayat dibakar dan dibuang. Kejam!!
Tahniah kepada pihak polis kerana bertindak cepat dan semoga kes ni dapat diselesaikan.

Moga roh semua mangsa dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan org yg beriman.

AL-FATIHAH.

1 comment:

Hezesuze said...

ishh mmg seriau dgr kes dato sosilawati nie...

sedih pun ade sbb mati dibunuh...b4 mati dipukul, dibunuh & dibakar...ishh seksa nye..

semoga rohnya dicucuri rahmat...amin

al fatihah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998