Tuesday, September 7, 2010

Berbuka @ KadiaQ

KadiaQ tu sebenarnya Kadir. Hehhe! Kami kali ini berbuka di Restorant Kadir kat Tanjung. Alaaa kat belakang petronas Hospital Ampang Puteri. Yela aku paham kalau korang taktau sbb tak gelemer kot tempat ni.. Heheh!!Berbuka bersama teman-teman sekolah yang lain. Mereka invite kami melalui fb, dengan tak malu nyer dtg walaupon tak berapa rapat sgt. Heee!!

Bile pikir kan bile lagi nk kumpul camni kan. Nanti lama-lama tak segan dah, segan sbb dah lama tak jumpa time sekolah dulu ok je kott.. =)Dtg pon agak lambat lagi berapa minit sahaja nk berbuka jadi makanan kami sampai lambat ckit. Tak kisah pon janji ade aiyakk oren dah depan mata.. hiks!
Fea, anak farah yg sedang sarat mengandung itu. Muke sebijik cam ibunya, sgt comey.. hehe!!

Topik yg paling kelako aku gelak giler2 adalah cinta monyet. Yg ko couple ngn yg ini, yang ini couple ngn yg itu. Hehehe!! Sampai laki si Farah ni, Halim "Weyhh.. dulu ko couple ngn bini aku kan.. " hehhehe! lawak tau dorang neh.. =)Menanti utk berbuka.. Kami duduk betul-betul ngadap tv, senang kalau dah azan kang. hehehe!! =)Makanan kami sudah sampai bile mereka sudah abes makan. Takpe bior mereka tgk kami makan plak. tadi mereka makan tak henggat kite pon. hahhaha!!~
Aku makan Nasik Goreng Daging Merah. Nasik goreng itu cam gaul dengan kicap sesajorr. hehehe!! Kurenggggggggg..

Pas makan ingatkan nak terus balik. Dorang ade plak plan lain, ikut je la bukan salu join dorang kan.. Tu next entry k.. mwahh!!

2 comments:

lily lotus said...

hehe..seronok bila kenang balik zaman sekolah..mesti ada yg blushing2

EpoL ჌Madd said...

Wah.. meriahnya.Rugi tak ada sekali.huhu ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998