Monday, September 6, 2010

Berbuka dan kezutan @ ANTAN BATURA

Masa tu kan aku dan rakan2 yang lain dah plan untuk berbuka puasa bersama. Yang siap lepak kat hafis corner tuhh, kemain lagi masing2 siap apply cuti. hehe!

Yela bayangkan la kalau tak apply cuti memang nak ke shah alam tuh, sesak toksah ckp lah. Mahu org dah abes berbuka ko nk sampai kan.

Kami berbuka di ANtan Batura, Shah Alam pada malam merdeka tempoh hari. Tempat ni Irma yang cadangkan, kami ikut sahaja. Memandangkan Irma sahaja yg tak cuti jadi kami mengambil keputusan utk berbuka di Shah Alam sajorrr.Tempat?? Ok Cantek. Permandangan tepi tasek. Beria-ria nak d0k tepi tasek, dah maghrib mula gelap satu ape tak nampak. Kekkeke!~

Makanan?? Agak kurengg. Tak kena dengan tekak aku ni haa. Makan ckitttt je!

Surau?? Perfecttooo. Bersih!Farziera bersama uncle b0b.. Hiks! Bob yang sangat byk ckp pada malam tuh. Ok gak memeriahkan suasana.. =)Mariam bersama teman baru, Sidi atau lebih glemer panggil Roy.. =)
Abes je makan masing2 pi s0lat pehtu sambung lepak balik. Borak2 gelak2 tetiba ade orang hantar kek dan mereka nyanyi kan lagu epy besdayy to me. Lalallal!!

Terperanjat makcikk okeyy. Mereka pandai sembunyi kan kek ini. Uwaaaaaaaa!! Sgt terharu hingga hampir menitis air mata ni tapi aku cover baekk punya. Malu sgt2!! hiks.. =)
Terkejut aku tuh rasa nk ketukk dorang sekor-sekor taw!!! tapi yang jadi mangsa sudah tentu Mariam sbb dia d0k sebelah aku.. Hahhahha!!

Sudah lama rasanya sayerrr tak tiuppp kek birthday kuu.. (^_^)Thanks alot tuk Farziera, Irma, Mariam, Lalan, Bob & Roy kerana buat kejutan ni. Aii sgt happy sampai sepanjang perjalanan pulang senyuman ku tak lekang dibibir.. ecehh!! ayat cam nk sepak je diri sendiri.. Heeeehh!!~
Yeyy!! im 24 year 0ld oledii.. =)
Mereka adalah sahabat baik kuu.. Peace yoo!!
"dorang ni bergamboo je.. Bile nk potong kek nehh.. Cisss!!" kui kui kui.. relekss aar bang.. hahahha!! Muke tension je.. =Pok ok dah puas bergambo mari kita potong kek erkk.. hee!!
Koo tak tauu.. Aku nk potong kek nih pun tangan mengiggil okk.. yela masih terk0jutt.. Heheh!!
Berhati2 takut mereka perasan tangan ketaQQ niii.. =P
Makan makan kek terus ke ampang super bowl main bowling plakk.. Ingatkan nk tgk munge api tapi takde erkk?? hmm..

Malam merdeka penuh dgn mat mat rempit. Dorang ni takde keje lain ke erkk. Haihh!!

2 comments:

ChiLaBaey's Spot said...

Simpan sepotong untuk saya... hehehe... Apa2 pun Happy Besday yer Wa.... :)

Syima said...

hepy belated b'day wawa...
berseri2 muka...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di misswawa's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada misswawa's blog . SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998